Facebook Pixel Το μεταγραφικό πλάνο του Τσιώλη
| 2011-04-23 08:53:00

Το μεταγραφικό πλάνο του Τσιώλη

Το μεταγραφικό πλάνο του Τσιώλη

Μετά το Πάσχα αναμένεται να κουβεντιάσει ο Σάκης Τσιώλης με τη διοίκηση των «κίτρινων» τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, όμως ο 52χρονος τεχνικός έχει ήδη ετοιμάσει το πλάνο του για τις θέσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Άρης ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση πέντε (έως επτά) ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θεωρεί ότι αυτές οι μεταγραφικές κινήσεις θα καλύψουν τα κενά σε όλες τις γραμμές.

Καταρχάς, ο 52χρονος τεχνικός θα αναζητήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, από τη στιγμή που ο Οριόλ μάλλον θα αποδεσμευτεί και ο Ρονάλντο έφτασε αισίως τα 38 έτη ζωής. Βέβαια, όλα δείχνουν ότι ο δεύτερος θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν, όμως λόγω ηλικίας επιβάλλεται να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα τοποθετηθεί δίπλα στον Λαζαρίδη, και ο έτερος στόπερ θα είναι λύση πρώτης γραμμής που θα έρχεται από τον πάγκο.

Στο κέντρο ο Σάκης Τσιώλης ψάχνει για ένα αμυντικό μέσο πλέι μέικερ, που θα έχει πολλαπλό ρόλο στο γήπεδο, ενώ στη θέση της επίθεσης όλα δείχνουν ότι ο Νέρι Καστίγιο θα παραμείνει και το θέμα του προχωράει σταθερά και θετικά προς αυτή τη κατεύθυνση.

Επομένως θέλει ένα δεξί εξτρέμ, ο οποίος θα είναι στυλ Καστίγιο, ώστε να «θωρακίσει» τα «φτερά» της ομάδας, καθώς ο Νέτο όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη φυσική του θέση ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Ερωτηματικό αποτελεί για την ώρα η υπόθεση του Μπομπαντίγια, με τις περισσότερες ενδείξεις να δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Δεδομένου ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ακόμη επιθετικός, αλλά για να είναι πιο γεμάτο το ρόστερ και υπάρχουν πιο πολλές λύσεις στα χέρια του έλληνα τεχνικού, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δύο.

Σε περίπτωση που στην πορεία υπάρξουν «απώλειες», καθώς είναι πιθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν για άλλες «πολιτείες», τότε εξυπακούεται πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Αξίζει να τονίσουμε ότι εκτός των πιθανών πωλήσεων, ο προπονητής στο επόμενο διάστημα θα παραδώσει μία λίστα με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει, διότι υπήρχαν μερικοί που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν λύσεις συμβολαίων (σε περίπτωση που δεν βρεθούν ομάδες να τους αγοράσουν).

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags