Facebook Pixel Παραπονεμένα λόγια…
| 2011-01-05 09:33:00

Παραπονεμένα λόγια…

Παραπονεμένα λόγια…

Ο Χιμένεθ είχε την ελπίδα ότι μπορούσε να υπολογίζει τουλάχιστον σε μία μεταγραφή αυτό το διάστημα, ωστόσο η διοίκηση δεν έκανε το χρέος της. Ο sportdog γυρίζει και μυρίζει…

Ο Ισπανός τεχνικός όταν ήρθε στην ΑΕΚ γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα και τις γενικότερες οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να «τραβήξει» εύκολα έναν καλό ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά πήρε την απόφαση να παλέψει και δεν το μετάνιωσε, όπως είπε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Επίσης, είπε, ότι υπολόγιζε να είχε γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Κι αυτό είναι το μεγάλο παράπονο του Ίβηρα προπονητή, δεδομένου ότι είναι επιβεβλημένη η προσθήκη ποιοτικών παικτών στο ρόστερ της ομάδας. Πολύ περισσότερο τώρα, που εκτός από πλάγιους αμυντικούς και χαφ, ψάχνει και για επιθετικό.

Ο Χιμένεθ έχει μιλήσει στους συνεργάτες του σχετικά, είναι μαθημένος όμως να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Δεν πρόκειται ποτέ, δηλαδή, να βγει και να κάνει ολόκληρο θέμα δημόσια, παρόλα αυτά είναι σαφές ότι περίμενε διαφορετική υποστήριξη από τη διοίκηση στο συγκεκριμένο θέμα.

Άλλωστε, από όταν ήρθε εργάζεται με ένα ρόστερ που δεν το επέλεξε ο ίδιος και με πολλή δουλειά προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Δεν χρειάζεται λίγη υποστήριξη όλα αυτή η προσπάθεια;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags