Facebook Pixel Μένει ή φεύγει και... επιστρέφει;
| 2011-04-23 09:13:00

Μένει ή φεύγει και... επιστρέφει;

Μένει ή φεύγει και... επιστρέφει;

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή ήθελαν να δώσουν στον Ζιλμπέρτο Σίλβα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που τώρα σκέφτονται να του προτείνουν συνεργασία όταν ολοκληρώσει την καριέρα του!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Βραζιλιάνος χαφ είχε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο την καριέρα του. Δίνοντας προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι "πράσινοι", όμως, που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες του Ζιλμπέρτο στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, τον εξαιρετικό του χαρακτήρα αλλά και το γεγονός ότι είναι αναγνωρίσιμος σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, έκαναν μία κουβέντα μαζί του για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μία προοπτική η οποία, για την ώρα, δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει, καθώς θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα.

Για αυτό και η επόμενη σκέψη των ανθρώπων του "τριφυλλιού" φαίνεται ότι είναι η προοπτική να τον εντάξουν στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του. Μία σκέψη που για την ώρα παραμένει σκέψη, οι δεσμοί της ομάδας με τον παίκτη όμως δεν αποκλείουν τη συγκεκριμένη προοπτική.

Φαίνεται, τελικά, ότι η σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό έχει μέλλον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags