23/04/11 - 09:36

Ο καιρός σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στα ορεινά, ψύχρα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, για σήμερα Μεγάλο Σάββατο.

Ο καιρός σήμερα
56.571views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά τόπους στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 με 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι.