Facebook Pixel Ρώτησε για Μαρτίνεθ ο Ντάρκο
| 2011-04-23 10:36:00

Ρώτησε για Μαρτίνεθ ο Ντάρκο

Ρώτησε για Μαρτίνεθ ο Ντάρκο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το σκάουτινγκ του Θρύλου σε όλα τα επίπεδα! Πόσο κοστίζει ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Βελέζ, Χουάν Μαρτίνεθ, ζήτησε να μάθει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πληροφορίες για τον Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, φέρεται να αναζητεί τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Θρύλου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο 25χρονος (21/10/1985) μεσοεπιθετικός της Βελέζ Σάρσφιλντ ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ όσο και πίσω από τον επιθετικό, είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του αργεντίνικου πρωταθλήματος σε αυτές τις θέσεις αυτή την εποχή.

Φέτος μάλιστα είναι που έχει… εκτοξευθεί, αφού σε 29 συμμετοχές έχει 12 γκολ και 8 ασίστ. Η απόδοσή του έχει φέρει την ομάδα του στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα με 21 βαθμoύς και φυσικά έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μεταξύ αυτών φέρεται λοιπόν να είναι και ο Ολυμπιακός, ενώ ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει και κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags