23/04/11 - 10:52

Στο ΟΑΚΑ έως το 2013 ο Παναθηναϊκός!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του ΟΑΚΑ για την διετή επέκταση της συνεργασίας τους, αφού το θέμα του Βοτανικού δεν προχωράει…

Στο ΟΑΚΑ έως το 2013 ο Παναθηναϊκός!
26.688views 0shares

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέταζαν την προοπτική μιας νέας επιστροφής στην Λεωφόρο. ως την μόνιμη έδρα της ομάδας, τουλάχιστον μόνο για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτή η ιδέα ξεχάστηκε γρήγορα, λόγω της μικρής χωρητικότητας, αλλά και επειδή είναι ακατάλληλη για τα ευρωπαϊκά ματς.

Και κάπως έτσι οι «πράσινοι» επέλεξαν να συνεχίσουν να έχουν ως «επίσημη» έδρα τους το ΟΑΚΑ. Βέβαια, όπως διαβάζουμε στην «Πράσινη», οι υπεύθυνοι του «Σπύρος Λούης» είχαν τρελές απαιτήσεις, καθώς αξίωναν επιπλέον χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας (15% αποδίδει ο Παναθηναϊκός), ενώ προσπάθησαν να βάλουν και «ρήτρες βίας».

Τελικά, όμως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να βγουν κερδισμένοι. Μείωσαν σημαντικά το κόστος χρήσης του γηπέδου κατά περίπου 100.000 ευρώ το χρόνο και επίσης έβαλαν στην καινούργια σύμβαση ρήτρες για την διατήρηση της καλής κατάστασης του χλοοτάπητα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι τελικές συζητήσεις για την σύμβαση αναμένεται να γίνουν μετά το Πάσχα, ενώ πριν πέσουν οι υπογραφές, το σχέδιο της σύμβασης θα περάσει πρώτα από την έγκριση της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού.