23/04/11 - 11:34

Τώρα που (ξανα)γίνεται... Ιταλός, πιο ακριβός;

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μέχρι το καλοκαίρι θα γίνει και πάλι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Εξέλιξη που θα τον κάνει ακόμη πιο περιζήτητο στην… αγορά, ενώ με την ευκαιρία θα αδειάσει και μία θέση ξένου.

Τώρα που (ξανα)γίνεται... Ιταλός, πιο ακριβός;
29.443views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Αργεντινός άσος έχει κινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για να βγάλει ιταλικό διαβατήριο και ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα το έχει στα χέρια του πολύ σύντομα, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που εύχονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Αν πετύχει, ο Λέτο θα δώσει στην ομάδα του τη δυνατότητα να αδειάσει μία θέση ξένου, αλλά και όχι μόνο αυτό...

Με το ιταλικό διαβατήριο ο Λέτο θα γίνει πιο... ελκυστικός στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν και καινούργιοι «μνηστήρες» -πέρα από τις Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Φιορεντίνα- για την απόκτησή του, ενώ και στο «τριφύλλι» θα αυξήσουν της απαιτήσεις τους για την πώλησή του, καθώς τώρα τον κοστολογούν στα 5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Λέτο είχε και παλιότερα την ιταλική υπηκοότητα, όμως κάποια μπλεξίματα που είχε η μάνατζερ Μαρία Ελένα Ταντέλτι, η οποία τον εκπροσωπούσε, οδήγησαν τελικά στην αφαίρεσή του. Τελικά, είχε αποδειχθεί αθώος για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια και στο υπόμνημα που είχε καταθέσει ανέφερε: «Ήξερα ότι ο παππούς μου είναι Ιταλός…».