Facebook Pixel «Θέλει Champions League ο Πιζάρο»
| 2011-04-23 12:13:00

«Θέλει Champions League ο Πιζάρο»

«Θέλει Champions League ο Πιζάρο»

Ο ρεπόρτερ της Ρόμα στην Gazzetta dello Sport, Μάσιμο Τσεκίνι, ακτινογραφεί για το gazzetta.gr τον Νταβίντ Πιζάρο. Τι επισημαίνει για τον παίκτη αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μίλησε στο gazzetta.gr για την περίπτωση του παίκτη αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το στυλ του:

«Από πλευράς αγωνιστικού στυλ είναι εξαιρετικός παίκτης μέσα στο γήπεδο. Είναι πάικτης μυαλό μιας και μπορεί να γυρίσει τη ροή ενός ματς μόνος του. Διαθέτει κάθετες μπαλιές, καλύπτει χώρους και τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Παράλληλα, η εμπειρία που έχει είναι ένα σημαντικό στοιχείο γι αυτόν».

Για το μέλλον του:

«Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αποχωρήσει από τη Ρόμα. Αμείβεται με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει. Λίγο περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα για να τον αποκτήσει από την Ίντερ δαπάνησε ποσό 11 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος είναι 31 ετών και λογικό είναι πλέον να έχει… πέσει η τιμή του.

«Οι σχέσεις του Τζιανπάολο Μοντάλι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ένα σημαντικό γεγονός για το θέμα, και στην Ιταλία αλλά και στην ομάδα της Ρόμα ξέρουν τη καλή σχέση των δύο ανδρών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή ωστόσο ακόμα δεν ξέρει κανείς το μέλλον του Μοντάλι. Αν θα παραμείνει ή αν θα αποχωρήσει από την Ρώμη.

Από εκεί και πέρα, η αγάπη που τρέφει ο παίκτης για τη Ρόμα είναι δεδομένη. Ο ίδιος άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί να κλείσει τη καριέρα του στην Ρόμα και την Ιταλία. Τα παιδιά του πάνε σχολείο στην Ρώμη και η οικογένεια του δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία. Ένα σημαντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό θα είναι πως ο ελληνικός σύλλογος αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση που είναι σημαντική για τον Πιζάρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags