Facebook Pixel «Θέλω να πετύχω…»
| 2011-04-23 13:33:00

«Θέλω να πετύχω…»

«Θέλω να πετύχω…»

Έτοιμος να κερδίσει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Μπάλας Μέγερι, καθώς είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πετύχει τον στόχο του…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ούγγρου άσου:

Έκλεισες τη σεζόν με 3 συμμετοχές...
«Περίμενα πάρα πολύ αυτήν την ευκαιρία. Είναι πάρα πολύ σημαντική στιγμή για εμένα, πολύ μεγάλη στιγμή. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος».

Πώς νιώθεις αγωνιζόμενος στο Καραϊσκάκη;
«Αυτοί οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι απίστευτη. Όλα τα παιχνίδια είναι τέλεια. Αλλά η αίσθηση που έχεις μέσα από τον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι το εκπληκτικό, είναι πολύ πιο έντονο από το να το βιώνεις στην εξέδρα. Είναι κάτι το απίστευτο».

Σκέφτεσαι την πρώτη θέση ανάμεσα στους τερματοφύλακες;
«Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και αυτό θέλω να πετύχω. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, δουλεύω καθημερινά όσο πιο σκληρά μπορώ και ελπίζω μία μέρα να καταφέρω να γίνω πρώτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού».

Πώς εκλαμβάνεις τι αλλαγές;
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τόσο πολύ όλα αυτά που γίνονται εκτός ομάδας. Φέτος είχαμε μία πολύ καλή ομάδα τερματοφυλάκων. Με τον Νικοπολίδη, τον Ούρκο και την πολύ καλή δουλειά που κάναμε με τον Ράντο. Προσωπικά θέλω να επικεντρώνομαι στην εφετινή χρονιά και όχι στο τι θα γίνει του χρόνου. Τότε, θα δούμε τι θα γίνει».

Κάποιον που θες να ευχαριστήσεις;
«Αυτόν που θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως είναι ο Αλέκος Ράντος. Εμαθα σπουδαία πράγματα από αυτόν μέσα σε λίγους μήνες και αισθάνομαι πολύ καλύτερος από ό,τι ήμουν το καλοκαίρι, όταν ήρθα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags