Facebook Pixel «Θα είμαι στη Ρεάλ και το 2012!»
| 2011-04-23 14:16:00

«Θα είμαι στη Ρεάλ και το 2012!»

«Θα είμαι στη Ρεάλ και το 2012!»

Την παραμονή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου.

Ένα 24ωρο πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της «βασίλισσας» και την ερχόμενη περίοδο, βάζοντας τέλος στα σενάρια και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Αγγλία ή την Ιταλία.

«Είμαι ευτυχισμένος διότι η δουλειά μας αποζημιώνεται. Επίσης βλέπω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι θέλουν να έχουν την ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Συνήθως είμαι ήρεμος και πάντα φιλόδοξος. Δεν είμαστε εδώ μόνο για ένα χρόνο, αλλά για πολύ περισσότερο. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και καλύτερα που εργάζομαι σε αυτό το σύλλογο», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Τα νέα που προέρχονται από την Ιταλία δεν έχουν καμία ισχύ. Θα είμαστε εδώ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία με στόχο να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Οι ομάδες μου συνήθως είναι πιο δυνατές τη δεύτερη χρονιά και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να γίνει αυτό πραγματικότητα και στη Ρεάλ. Είμαι βέβαιος ότι η Ρεάλ θα είναι πολύ πιο δυνατή την επόμενη σεζόν».

Στο τέλος, τόνισε ο τραυματίας Κεντίρα δεν θα είναι παρών στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας (σ.σ.: με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ): «Δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags