Facebook Pixel Για αυτό χτυπάει η καμπάνα;
| 2011-04-24 14:00:00

Για αυτό χτυπάει η καμπάνα;

Για αυτό χτυπάει η καμπάνα;

Μίνι προετοιμασία κάνει στους παίκτες του Παναθηναϊκού εδώ και 15-20 ημέρες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και κάποιοι έχουν αρχίσει τα παράπονα. Εξ ου και το «κρίνεται στα πλέι οφ ο Πορτογάλος».

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Εδώ και ένα διάστημα 15-20 ημερών, ο 64χρονος τεχνικός αποφάσισε με τους συνεργάτες του να συμπεριλάβουν ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας στις προπονήσεις.

Ο λόγος; Προκειμένου η ομάδα του να είναι έτοιμη από την άποψη της φυσικής κατάστασης στα πλέι οφ, αλλά και να παρουσιαστεί «φρέσκια». Εδώ, όμως, υπάρχει ένα θέμα: ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα οι παίκτες του να παρουσιάζονται εκτός από αδιάφοροι και κάπως κουρασμένοι στους δύο-τρεις τελευταίους αγώνες. Όλα τα είχε η Μαριωρή, δηλαδή…

Η απόφαση του Φερέιρα, όμως, έφτασε στα αυτιά της διοίκησης από κάποιους καλοθελητές ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δικαιολογήσουν ως έναν βαθμό τα χάλια τους. Με αποτέλεσμα να θορυβηθούν στην ΠΑΕ, καθώς θεωρήθηκε… αλλόκοτο να γίνει αυτό το διάστημα η μίνι-προετοιμασία και όχι μετά το Πάσχα, όπως σε όλες τις ομάδες.

Κλονίστηκε, δηλαδή, ως έναν βαθμό η εμπιστοσύνη που υπήρχε στις ικανότητες και τις επιλογές του Φερέιρα από τη διοίκηση, για αυτό και βγαίνει συνεχώς προς τα έξω ότι δίνει εξετάσεις στα πλέι οφ και ο προπονητής. Ένα πράγμα είναι σίγουρο για όσους ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε φίλαθλοι είτε οτιδήποτε άλλο: Αυτή η ομάδα καταφέρνει με ένα μαγικό τρόπο να μη σε αφήνει ΠΟΤΕ να βαρεθείς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags