Facebook Pixel Tι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;
| 2011-01-05 11:37:00

Tι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;

Tι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;

Ο Σισέ είναι η... θυρίδα βαθμών του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια. Διαβάστε πώς ο Γάλλος έχει δώσει 13 από τους 17 βαθμούς του τριφυλλιού μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει πάρει... φωτιά και στην φετινή Σούπερ Λίγκ σκοράροντας ακατάπαυστα. Ο διεθνής άσος έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2011, αφού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (στα 35 δευτερόλεπτα) σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα φτάνοντας τα 14 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι 13 βαθμοί του Σισέ

Ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει συνολικά 34 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας 17 εντός έδρας και ισάριθμους εκτός. Από αυτούς μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Τζιμπρίλ Σισέ με τα γκολ του έχει προσφέρει τους 13! Ο Γάλλος σούπερ σταρ του τριφυλλιού δεν σκόραρε στην ήττα από την ΑΕΚ (1-0), στη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι (0-1, Χριστοδουλόπουλος) και στην «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Στα υπόλοιπα πέντε ματς, ο Σισέ σκόραρε οχτώ φορές. Ξεκίνησε με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη (πρώτο φετινό του καθώς έλειπε στην πρεμιέρα με την Ξάνθη λόγω τραυματισμού) δίνοντας τους τρεις βαθμούς στο τριφύλλι κόντρα στον Αρη με πέναλτι.

Μια εβδομάδα μετά ο Γάλλος φορ σκόραρε δις στην Καβάλα, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ για τους πράσινους στο τελικό 2-2. Το σερί του συνεχίστηκε και στην Κρήτη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο Σισέ πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο γκολ στη νίκη με 4-1 στο Παγκρήτιο.

Ασφαιρος σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε άσφαιρος στα παιχνίδια του Λεκανοπεδίου, αφού δεν πανηγύρισε κάποιο γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Παναθηναϊκό να μαζεύει από τα δύο αυτά ματς, τρεις βαθμούς.

Τρία γκολ σε τρία ματς

Η επιστροφή στα εκτός έδρας γκολ για τον αρχηγό του τριφυλλιού ήρθε στην Κέρκυρα (0-2) καθώς με αυτά που πέτυχε στο 79' και στις καθυστερήσεις του ματς έδωσε το τρίποντο στους πράσινους. Την 13η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Χθες στη Ξάνθη, ο Σισέ σκόραρε πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα βάζοντας στο σακούλι του τριφυλλιού ακόμα τρεις βαθμούς, με τον Χριστοδουλόπουλο απλά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο φινάλε

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags