Facebook Pixel Σε χαμηλή πτήση ο "el ninio"
| 2011-04-25 08:43:00

Σε χαμηλή πτήση ο "el ninio"

Σε χαμηλή πτήση ο "el ninio"

Ενας παίκτης από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας πρωταθλητισμού του Παναθηναϊκού και ένα από τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σωτήρης Νίνης με την φετινή του εικόνα έδειξε ότι κυμάνθηκε σε ρηχά νερά και δεν δικαίωσε το προσωπικό του ταλέντο.

Ο ταλαντούχος μέσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης είχε κάνει τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης με την περσινή του απόδοση να τον "παρακολουθούν" στενά.

Φέτος όμως η απόδοσή του έχει κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα κάτι που έχει αλλάξει την όλη τροπή και ο "el ninio" δεν φέρεται να δέχεται μια πρόταση που και ο ίδιος θα ήθελε για έναν μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Σωτήρης Νίνης την περσινή περίοδο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και κατάφεραν να οδηγούν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες. Τα βλέμματα συλλόγων όπως οι Μίλαν, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν στραφεί επάνω στον ταλαντούχο Ελληνα μέσο που τους δικαίωνε.

Ο "el ninio" ήταν αυτός που σε παιχνίδια όπως στην Ρώμη έλαμψε αποδεικνύοντας γιατί μπορεί να γίνει ένας από τους "ηγέτες" του Παναθηναϊκού.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ο Σωτήρης Νίνης έκανε μια "γεμάτη" σεζόν έχοντας πολλές σπουδαίες εμφανίσεις και "σερβίροντας" ουκ ολίγες ασίστ στον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος με την σειρά τους τις αξιοποίησε.

Αυτό επιβεβαίωσαν και οι αριθμοί...

Περίοδος: 2009-10

Πρωτάθλημα: 26 συμ.-3 γκολ

Κύπελλο: 5 συμ.-2 γκολ

Ευρώπη: 11 συμ.-1 γκολ

Η κεκτημένη ταχύτητα όμως του 21χρονου άσου όμως δεν συνεχίστηκε και έχοντας δύο τραυματισμούς έχασε πολύ έδαφος σε συνάρτηση με πέρσι. Ο Σωτήρης Νίνης τόσο στην Σούπερ Λίγκα όσο και στην Ευρώπη δεν κατάφερε να έχει πολλά ματς και δεν έπεισε σε αντίθεση με πέρσι.

Η κακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η απουσία του Παναθηναϊκού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και η μέτρια απόδοσή της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν βοήθησαν και τον διεθνή μέσο να αποδείξει κάτι παραπάνω.

Όμως και ο ίδιος δεν μπόρεσε να "πείσει" τους φίλους της ομάδας αλλά και τους ανθρώπους της "πράσινης" ΠΑΕ ότι θα μπορούσε να σηκώσει στην "πλάτη" του την ομάδα για να την "οδηγήσει" ακόμα πιο ψηλά.

Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί...

Περίοδος: 2010-11

Πρωτάθλημα: 18 συμ.-3 γκολ

Κύπελλο: 3 συμ.-1 γκολ

Ευρώπη: 3 συμ.-0 γκολ

Το αύριο... κρίνει πολλά

Πλέον, ο Σωτήρης Νίνης αν παραμείνει και την φετινή σεζόν στην ομάδα θα πρέπει να "αρπάξει" κυριολεκτικά την ευκαιρία από τα "μαλλιά" για να γίνει ένας ηγέτης που θα κάνει τους μεγάλους συλλόγους των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να τον αναζητήσουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η ευκαιρία του είναι πλέον γεγονός και πολλοί θεωρούν πως αν δεν τα καταφέρει τώρα στην ηλικία αυτή δεν θα μπορέσει εύκολα να πραγματοποιήσει μετά το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags