Facebook Pixel Μπεμπέ από τους μπέμπηδες!
| 2011-04-25 09:23:00

Μπεμπέ από τους μπέμπηδες!

Μπεμπέ από τους μπέμπηδες!

Νέα, εξελιγμένη, περίπτωση «Μανούτσο» έχει υπόψιν ο Φερέιρα από τη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για τον 20χρονο Πορτογάλο επιθετικό Μπεμπέ που δίνεται δανεικός.

Ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτάθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και αν δεν μας κουνήσει... μαντίλι ο Πορτογάλος τεχνικός το καλοκαίρι, είναι μια περίπτωση που θα εξεταστεί πολύ σοβαρά.

Βεβαίως για να προχωρήσει αυτή, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική κίνηση, δεν αρκεί μόνο να παραμείνει ο Φερέιρα.

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να καταρτίσει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι μεταγραφές του θα έχουν και τον χαρακτήρα «λαχείου». Προσδοκώντας δηλαδή, να δώσει λίγα για να πάρει πολλά. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Μπεμπέ.

Ένα καράβι λεφτά, 9 εκατ. ευρώ, έβγαλαν από το ταμείο τους οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν από ένα χρόνο για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια ή Μπεμπέ από την Γκιμαράες και ως τώρα έχει παίξει μόλις σε 6 ματς.

Ο ύψους 1,88 μ. φορ δανείζεται για να πάρει αγώνες και έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα στον πολυμετοχικό είναι μια καλή περίπτωση μιας και δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για να ντυθεί για μια σεζόν στα πράσινα.

Τα δυνατά σημεία του Μπεμπέ

Με την φανέλα της Μάντσεστερ, έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Τρία για το Λιγκ Καπ, δύο για την Πρέμιερ Λιγκ και ένα για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας πετύχει συνολικά δύο τέρματα, σκοράροντας μάλιστα και στο νικηφόρο πέρασμα των Άγγλων από την Τουρκία με αντίπαλο την Μπούρσασπορ.Ψηλός, δυνατός, γρήγορος και ευέλικτος κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Πραγματικό θηρίο, έχει πολύ γρήγορα πόδια και μπορεί με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει να τρελάνει οποιονδήποτε αντίπαλο.Εκτός από το κέντρο της επίθεσης έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται και στα αριστερά, αν και δεξιοπόδαρος. Μπορεί να συγκλίνει και να σουτάρει με χαρακτηριστική ευκολία ενώ και στα τελειώματα των φάσεων είναι εξαιρετικός.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει το καλοκαίρι έναν δεύτερο επιθετικό που θα έρχεται είτε πίσω από τον Σισέ, είτε θα παίζει μαζί του στην επίθεση σε σχήμα 4-4-2, ο Μπεμπέ είναι μια προσιτή λύση και για να τον εμπιστευτεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δαπανώντας 9 εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα δεν είναι και αμελητέα. Το αντίθετο.

Για να φτάσει ως εκεί, όμως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο εσωτερικό του. Να καταστρώσει το σχέδιο στο οποίο θα κινηθεί και στη συνέχεια να διαλέξει τις καλύτερες λύσεις στις πιο προσιτές τιμές. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, για αυτό και λύσεις τύπου Μπεμπέ, θα πέσουν πολλές στο τραπέζι…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags