Facebook Pixel Τα …παρατράγουδα Ρανιέρι-Πιζάρο!
| 2011-04-25 16:02:00

Τα …παρατράγουδα Ρανιέρι-Πιζάρο!

Τα …παρατράγουδα Ρανιέρι-Πιζάρο!

«Ποτέ δεν με κοίταξε στα μάτια» δηλώνει σήμερα ο πρώην πλέον προπονητής της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι για τον 30χρονο Χιλιανό άσο της ομάδας του Νταβίντ Πιζάρο που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Στους παροικούντες και όχι μόνο της Ρώμης ήταν ξεκάθαρη η ψυχρή σχέση του Κλαούντιο Ρανιέρι με τον Νταβίντ Πιζάρο στους «τζιαλορόσι» καθώς και οι δύο τους είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες και συχνά πυκνά είχαν την δική τους κόντρα.

Μάλιστα, τώρα που ο μεν 60χρονος Ρωμαίος βρίσκεται μακριά από τον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, και ο Πιζάρο είναι πιθανό να φύγει από το «Ολίμπικο» με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται μεταξύ των υποψήφιων ομάδων που ερίζουν για την απόκτησή του, τα ιταλικά μέσα αναπαράγουν δηλώσεις του Ρανιέρι στις οποίες ο Ιταλός κόουτς παρουσιάζει την δική του οπτική γωνία των πραγμάτων.

«Ο Πιζάρο είχε κάποια προβλήματα στο γόνατό του και είχε χάσει κάποια ματς. Τον είχα ρωτήσει πολλές φορές ποιο ήταν το πρόβλημά του με μένα αλλά εκείνος συνέχεια έλεγε ‘κανένα απολύτως πρόβλημα κύριε’», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ρανιέρι. Βέβαια, τα ουκ ολίγα μέσα «κίτρινου Τύπου» της γειτονικής χώρας ασχολήθηκαν πολλές φορές με τα… παραλειπόμενα της σχέσης των δύο αντρών.

Το σίγουρο είναι πως έπειτα από πέντε χρόνια στη Ρώμη ο Πιζάρο είναι πολύ πιθανό να κοιτάξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags