Facebook Pixel "Όνειρο η Εθνική"
| 2011-04-25 16:44:00

"Όνειρο η Εθνική"

"Όνειρο η Εθνική"

Ο Ελίνι Δημούτσος μιλά για την εμπειρία του στην Τσεχία, τις πολύ καλές του εμφανίσεις αλλά και μια πιθανή κλήση στην Εθνική.
 

Αναλυτικά:

-Στην Τσεχία βλέπουμε ένα Δημούτσο αναγεννημένο. Αποκορύφωμα η γκολάρα σου που έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ποιο είναι το μυστικό;

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Εγώ κάνω την δουλειά μου όπως έκανε πάντα. Από την στιγμή που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι, προσπαθώ να αποδείξω τι αξίζω. Όσο για το γκολ είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την πρόκριση και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε και στον τελικό!

-Πως είναι το κλίμα στην Μλάντα; Με ποια ελληνική ομάδα θα μπορούσες να την παρομοιάσεις;

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πολύ οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή διοίκηση και είμαστε όλο συγκεντρωμένοι στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορώ να την παρομοιάσω με κάποια ελληνική ομάδα, καθώς εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

-Στόχος της ομάδας, πλέον, το Κύπελλο; Στο πρωτάθλημα τι γίνεται;

Πρώτος στόχος είναι το κύπελλο, το οποίο δίνει στην ομάδα το εισιτήριο για το Europa League. Βρισκόμαστε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, βλέποντας την τρίτη που πάλι δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρώ πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η Ευρώπη.

- Ο Φερνάντο Σάντος έχει δείξει πως δεν... κολώνει πουθενά και όποιος είναι σε καλή κατάσταση καλείται. Είναι ο μεγάλος στόχος;

Φυσικά. Όνειρο κάθε νέου ποδοσφαιριστή είναι η κλήση στην Εθνική ανδρών.

- Σε γνωρίσαμε ως 8άρι, σε είδαμε στον Παναθηναϊκό ως δεξί χαφ. Τελικά που σου αρέσει να παίζεις περισσότερο;

Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι ως 8άρι αλλά το σημαντικό για εμένα είναι να παίζω. Δεν με νοιάζει το που και σε ποια θέση.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags