26/04/11 - 08:15

Επιβεβαίωση Μιραλάς: "Δεν συνεννοούμαστε"!

Το ρεπορτάζ του "σκύλου" τα έλεγε πριν από δύο μήνες ότι κάτι δεν πάει καλά με την ανανέωση του Βέλγου επιθετικού και τώρα ήρθε ο ίδιος με δηλώσεις του να το επιβεβαιώσει!

Επιβεβαίωση Μιραλάς: "Δεν συνεννοούμαστε"!
25.441views 0shares

Ο Μιραλάς ήταν ξεκάθαρος για το θέμα του συμβολαίου του σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με τον Πάρντο στο «Sport Foot Magazine» και εξασφάλισε σήμερα η «Sportday».

Οι δύο παίκτες δέχονται σε ένα σημείο της συνέντευξης ερώτηση για την εμπειρία του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ερώτηση είναι συγκεκριμένα:

-Την επόμενη χρονιά θα έχετε και μια καλή εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Ο Πάρντο απαντάει:

«Με την προϋπόθεση να είμαι εδώ. Αντίθετα με τον Κέβιν, του οποίου η οψιόν ενεργοποιήθηκε τον Γενάρη, εγώ είμαι στην αναμονή».

Και ο Μιραλάς με τη σειρά του ρίχνει τη "βόμβα":

«Κι εγώ επίσης, επειδή ακόμα δεν έχει βρεθεί πεδίο ακριβούς συνεννόησης με τη διεύθυνση σχετικά με ένα νέο συμβόλαιο»!

Όπως καταλαβαίνετε η απάντηση αυτή του Μιραλάς δείχνει ότι το θέμα της ανανέωσής του στον Πειραιά δεν έχει τελειώσει. Κάθε άλλο έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ο sportdog το φωνάζει, άλλωστε, εδώ και πολύ καιρό ότι "κάτι βρωμάει" με την υπόθεση της παραμονής του Βέλγου και το έχει τονίσει με σχετικό ρεπορτάζ από την 1η Μαρτίου, ενώ το επανέλαβε πολλάκις στη συνέχεια με νέα ρεπορτάζ.

Και έρχεται τώρα ο Μιραλάς με τη δήλωσή του ότι "δεν έχει βρεθεί πεδίο ακριβούς συνεννόησης με τη διεύθυνση σχετικά με ένα νέο συμβόλαιο" για να επιβεβαιώσει τον sportdog που τα έγραφε τη στιγμή που όλοι θεωρούσαν βέβαιη τη συμφωνία για την παραμονή του παίκτη στο λιμάνι.