Facebook Pixel Ένας σεΐχης "αρπάζει" τον Ντελγκάδο!
| 2011-04-26 09:08:00

Ένας σεΐχης "αρπάζει" τον Ντελγκάδο!

Ένας σεΐχης "αρπάζει" τον Ντελγκάδο!

Κινδυνεύει να χάσει τον "Τσελίτο" ο Ολύμπιακος αφού τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν σχεδόν συμφωνία με τη Μάλαγα του Άραβα Αμπντουλάχ Αλ Τανί.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του Σέζαρ Ντελκάδο βρίσκεται η Μάλαγα όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα από την Ανδαλουσία, την ώρα που τονίζεται ότι τον παίκτη ήθελε να «κλείσει» και ο Ολυμπιακός.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου, αναφέρει πως καλά πληροφορημένες πηγές από το στενό περιβάλλον του 29χρονου Αργεντινού άσου της Λιόν, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε τελική συμφωνία.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά το μόνο που έχει καθυστερήσει την υπόθεση είναι το νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που έχει προσφέρει στον παίκτη η γαλλική ομάδα.

Κατά τα άλλα, οι Ανδαλουσιανοί ξεκαθαρίζουν ότι ο Άραβας ιδιοκτήτης της ομάδας, Αμπντουλάχ Αλ Τανί, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά λεφτά για να φέρει μεγάλους παίκτες στην Μάλαγα, και ο Ντελγκάδο είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως οι διαπραγματεύσεις είχαν διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

Παρόλα αυτά, πέραν του νέου συμβολαίου που προσφέρει η Λιόν στον παίκτη, εμπόδιο αποτελεί σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς το ενδιαφέρον και των άλλων ομάδων, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά τον Ολυμπιακό και την Κατάνια, ενώ σχετικά με τους «ερυθρόλευκους» τονίζεται ότι «αρέσει» από την εποχή που αγωνιζόταν στο Μεξικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Μάλαγα του πάμπλουτου σεϊχη έχει το προβάδισμα για τον «Τσελίτο» την δεδομένη χρονική στιγμή και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επανέλθει αποφασιστικά στην υπόθεση ώστε να πάρει ξανά… κεφάλι στην κούρσα για την απόκτηση του Αργεντινού άσου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags