Facebook Pixel "Πέτσινες επιταγές"!
| 2011-04-26 14:00:00

"Πέτσινες επιταγές"!

"Πέτσινες επιταγές"!

Μετά την είδηση ότι στον Πανιώνιο ξέσπασε εμφύλιος, ο Κώστας Τσολακάκης προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες: "Σύμβουλοι του Τσακίρη έβαζαν παίκτες να υπογράφουν πέτσινες επιταγές"!

Την ώρα που το μέλλον του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα είναι εξαιρετικά αβέβαιο στα διοικητικά του συλλόγου επικρατεί μέγα μπάχαλο!

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο Γεράσιμος Βεντούρης τα ...πήρε με τους χειρισμούς του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανιώνιος, ΚώσταΤσολακάκη, ο οποίος συνέταξε τον φάκελο που δεν πήρε την αδειοδότηση.

Μάλιστα, ο δεύτερος έχει υποβάλλει ήδη την παραίτησή του και βγαίνοντας στο ραδιόφωνο του "Sentra" προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Όπως τόνισε σύμβουλοι του κ. Τσακίρη έβαζαν τους παίκτες να υπογράφουν "πέτσινες επιταγές" και έφερε το παράδειγμα του Γιούργκεν Μάχο!

Αναλυτικά:

Για την παραίτησή του και τους λόγους της: «Εχω παραιτηθεί. Είχα βασικές διαφωνίες στην οικονομική διαχείριση του Πανιωνίου. Στο πως πρέπει ο Πανιώνιος να μην εκτεθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του. Δεν μπορεί να έχουμε περισσότερα έξοδα, παρά έσοδα.

Ο κύριος Τσακίρης ό,τι χρειαζόταν τα έβαζε από την τσέπη του. Εβαλε 20 εκατομμύρια τα 14 πέρασαν από τα χέρια μου. Πριν αναλάβουμε υπήρχαν 12 σύμβουλοι που πληρώνονταν, άλλοι που έπαιρναν τα λεφτά από τους παίκτες και τα χρώσταγαν κι άλλοι υπάλληλοι που πληρώνονταν».

Για τη βασική διαφωνία με τον Βεντούρη: «Μόλις τελειώσει το θέμα που έχουμε εγώ θα πω πολύ περισσότερα. Τώρα που ήταν στο εξωτερικό δεν είναι σωστό να βγάζω αυτά στον αέρα. Τον εαυτό του έπρεπε να ρωτήσει. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας δεν τα ρίχνουμε σε άλλους».

Για το θέμα της αδειοδότησης: «Δεν υπάρχει κανένα λάθος από την πλευρά του Πανιωνίου. Στις οφειλές αυτές που λένε, ο Πανιώνιος στις 17/1 ό,τι χρωστούσε στις 31/12 τα πλήρωσε και τα ξέρει και τα `χει γραμμένα η επιτροπή.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος (σ.σ.: Νέος Πανιώνιος) από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, δεν έχει κάνει ποτέ ρύθμιση σε ΙΚΑ και δημόσιο. Από το 2000 μέχρι και σήμερα, αενάως έχει το σύστημα μέσα να ζητήσετε φορολογική ενημερότητα και να δείτε ότι είναι όλα σωστά.

Το χαρτί δεν έλεγε ότι έχουμε προβλήματα και τα προβλήματα που λένε ότι έχουμε δεν υπάρχουν καν. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα και να πω περισσότερα όταν υπάρχει ο δικηγόρος, ο Πέτρος Καϊμακάμης».

Για τον Βεντούρη και την παραίτησή του: «Όταν επέστρεψε ο Βεντούρης είπε ότι παραιτήθηκε ο ίδιος. Εγώ όταν λέω ότι παραιτούμαι το κάνω. Μόνο ο τρόπος διαχείρισης ήταν η διαφωνία μου. Δεν μπορούμε να έχουμε παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο γιατί δεν είμαστε πια... Τσακίρης».

Για τις οφειλές στους παίκτες: «Ένα μέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Απέγητος, πήρε από τον Μάχο 57.000 ευρώ και του έδωσε μια πέτσινη επιταγή! Σας λέω ονομαστικά. Του λέμε του παίκτη να την φέρει»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags