Facebook Pixel «Ακόμα δεν πάθατε τίποτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-05 15:12:00

«Ακόμα δεν πάθατε τίποτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ακόμα δεν πάθατε τίποτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμένουν εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Λάρισας παρά την επίθεση προς τους παίκτες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. «Σωθείτε γιατί δεν σας σώζει τίποτα», το μήνυμα που στέλνουν…

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για την ΑΕΛ όπως τελείωσε η προηγούμενη: με ήττα! Μόνο που το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι, από τον Ατρόμητο, συνοδεύτηκε από καταιγισμό γιαουρτιών και αυγών από τους οπαδούς του συλλόγου, που περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει. Αλλά και πέτρες εκτοξεύτηκαν προς το πούλμαν, με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία τζάμια.

Η κατάσταση πολιορκίας που έζησαν για περίπου πέντε ώρες οι «βυσσινί» είναι ενδεικτική των προθέσεων των οπαδών του συλλόγου. Ένας θυμός που έχει αρχίσει και εκφράζεται ήδη μέσω του διαδικτύου με μηνύματα οργής, αφού κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η ΑΕΛ δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

«Σωθείτε γιατί διαφορετικά δεν θα σας σώσει τίποτα» και «Ακόμα δεν πάθατε τίποτα» είναι το μηνύματα που στέλνουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και δη κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν στη δική τους «μαύρη λίστα», οι οπαδοί.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει «επίσκεψη» και στην επόμενη προπόνηση της ομάδας, ούτως ώστε να γίνει σαφές ότι το μήνυμα έχει ληφθεί.

Αν και για αυτό θα μιλήσουμε με σιγουριά στο επόμενο παιχνίδι της Λάρισας, αυτό εναντίον της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί οι παίκτες του Άντερσεν θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για να σώσουν τη χρονιά...


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags