Facebook Pixel Ξανά μανά Σοριάνο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-27 07:55:00

Ξανά μανά Σοριάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά μανά Σοριάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομα του Σοριάνο από την Μπαρτσελόνα Β' φαίνεται να είναι ξανά στα «ερυθρόλευκα» πλάνα. Φέτος έχει «σκίσει» τα δίχτυα με 24 γκολ σε 30 συμμετοχές.

O Τζόναθαν Σοριάνο είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στον Βαλβέρδε και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τα τελευταία δύο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Βαλβέρδε είχε υπό τις οδηγίες του τον νεαρό κυνηγό στην Εσπανιόλ, όταν ο Σοριάνο ήταν 21-22 ετών.

Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δουλέψει αρκετά μαζί του στα δύο χρόνια που ήταν στην Εσπανιόλ, ενώ τη δεύτερη χρονιά τον είχε χρησιμοποιήσει 24 φορές (16 σαν αλλαγή).

Ο ύψους 1,80 επιθετικός των "μπλαουγκράνα" ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπανιόλ Β’ και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα όπου και συμπλήρωσε 42 συμμετοχές με απολογισμό 3 γκολ.

Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στην Αλμερία για ένα εξάμηνο όπου πρόλαβε και «είδε» δίχτυα επτά φορές, ενώ έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Πολιντεπορτίβο και Αλμπαθέτε με απολογισμό δύο και ένα γκολ αντίστοιχα.

Το περασμένο καλοκαίρι όμως πήγε στην Μπαρτσελόνα και βρήκε τον εαυτό του έχοντας έως τώρα 24 γκολ (τα δύο μόνο από τη βούλα του πέναλτι) σε 30 συμμετοχές, ενώ την περσινή σεζόν είχε συνολικά 17 γκολ σε 32 συμμετοχές στον όμιλο που αγωνιζόταν η Μπάρτσα.

Δείτε τον σε δράση...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags