Facebook Pixel "Ο Μαρινάκης πρέπει να πείσει τον Πιζάρο"
| 2011-04-27 08:14:00

"Ο Μαρινάκης πρέπει να πείσει τον Πιζάρο"

"Ο Μαρινάκης πρέπει να πείσει τον Πιζάρο"

Μπορεί ο Μοντάλι να επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον Πιζάρο, ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι ο παίκτης δεν θέλει Ελλάδα.

"Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μαρινάκης με έχει ρωτήσει για τον Νταβίντ Πιζάρο και έχει δείξει ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, και είναι λάθος αν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Ο Πιζάρο είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα και δεν θα είναι μία εύκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα υπάρχει σαφής εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί και θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το μέλλον.

Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι φίλος μου και πιστεύω ότι μπορεί και θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ρώτησε για τον Πιζάρο και τώρα θα πρέπει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα", δήλωσε στον "Γαύρο" και συνέχισε:

"Δεν θέλω να μιλήσω για το τι θέλει ή δεν θέλει η Ρόμα για να δώσει τον Πιζάρο. Είναι ένα θέμα που δεν μας απασχολεί ούτε μας έχει ζητηθεί προς το παρόν. Τουλάχιστον επίσημα…", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags