Facebook Pixel Έπαθαν όλοι …Τζιγγερίτιδα!
| 2011-04-27 09:15:00

Έπαθαν όλοι …Τζιγγερίτιδα!

Έπαθαν όλοι …Τζιγγερίτιδα!

Φρενίτιδα για την επιστροφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη! Από τον Τύπο, τον Δ. Γιαννακόπουλο (το δήλωσε χθες), τον Βγενόπουλο (με τη στάση του) και τον …Βέλιτς που μάλλον επιστρέφει!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκτιμάται σήμερα από το σύνολο του αθλητικού Τύπου ότι θα βγει μπροστά με τον δικό του τρόπο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζίγγερ δεν έχει αλλάξει στάση και πρόθεσή του είναι να λειτουργεί στην ΠΑΕ ως το 30%, ωστόσο βλέποντας ότι κανένας μέτοχος δεν προθυμοποιείται να σώσει την κατάσταση δεν αναμένεται να αφήσει τον σύλλογο στο έλεός του.

Με τον Δημήτρη Γόντικα (δικός του άνθρωπος είναι) να βρίσκεται στο προσκήνιο και να "τρέχει" τα της ομάδας ακόμη και ως πρόεδρος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα είναι από πίσω και θα έχει λόγο.

Εξάλλου, μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι οι μόνοι που αυτοί τη στιγμή προτίθεται να βάλουν ένα (έστω μικρό) ποσό στην προσεχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν αποκλείεται οι δύο τους να αποφασίζουν και για το πώς θα παρευρεθεί ο σύλλογος.

Την ίδια ώρα, έρχονται χθες οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ενισχύσουν την άποψη ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα μείνει ενεργός στον Παναθηναϊκό.

Ο γιος του Παύλου ρωτήθηκε χθες σε μεγάλη του συνέντευξη για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας και είπε "βλέπω Βαρδινογιάννη" χαρακτηρίζοντας τον Τζίγγερ ως τη μόνη βιώσιμη λύση για τον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος γνωστοποίησε μέσω του περιβάλλοντός του ότι δεν ξανασχολείται με τον Παναθηναϊκό και πως θα απαντήσει κάποια στιγμή στην τελευταία επίθεση του Τζίγγερ. Το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος (λέει, τουλάχιστον) ότι σταματάει από τον Παναθηναϊκό μπορεί να έχει τη σημασία του σε σχέση την πιθανή επαναδραστηριοποίηση του Τζίγγερ.

Επίσης, είναι και ο Βέλιτς που αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Βέλιτς είναι ως γνωστόν άνθρωπος του Βαρδινογιάννη, ο οποίος τον εκτιμά απεριόριστα.

Όπως λέγεται, μάλιστα, τον θέλει πίσω στην ομάδα γιατί μπορεί να κινηθεί στην αγορά με πολύ χαμηλό μπάτζετ, όπως αυτό που προβλέπεται να έχει ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που οι μέτοχοι δεν βάζουν λεφτά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags