Facebook Pixel «Είναι μεγάλη περηφάνια για μένα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 09:51:00

«Είναι μεγάλη περηφάνια για μένα»

«Είναι μεγάλη περηφάνια για μένα»

Περήφανος με το γεγονός ότι οι τρεις από τις ομάδες που έχει κάτσει στον πάγκο τους (Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα) βρίσκονται στην ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην «A’ Bola» και τόνισε: «Είναι μια μεγάλη περηφάνια για μένα. Είναι λυπηρό για όποια από τις Μπενφίκα και Μπράγκα που παίζουν μεταξύ τους να μείνει εκτός τελικού».

Και πρόσθεσε: «Αλλά από την άλλη ανεξάρτητα από το ποια θα πάει στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο να εκπροσωπείται στα ημιτελικά με τρεις ομάδες».

Ο Φερέιρα δεν θέλησε να πει ποια υποστηρίζει: «Σε όλες προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκονται και οι τρεις στα ημιτελικά ενός ευρωπαϊκού θεσμού και βλέπω με θαυμασμό κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, ανέλυσε την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπράγκα: «Η Μπενφίκα έχει μια ολόκληρη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτό μπορεί να της δώσει το πλεονέκτημα. Ωστόσο, η Μπράγκα κάνει μια αξιοπρόσεκτη σεζόν στην Ευρώπη».

Όσο για το ζευγάρι Βιγιαρεάλ-Πόρτο, επεσήμανε: «Η Βιγιαρεάλ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά και η Πόρτο έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδια πίεση. Ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει; Ο καθένας έχει φιλοδοξία. Η Πόρτο έχει σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags