Facebook Pixel Έπιασε λιμάνι ο …άγνωστος Καρντόσο! (ΦΩΤΟ)
| 2011-04-27 10:35:00

Έπιασε λιμάνι ο …άγνωστος Καρντόσο! (ΦΩΤΟ)

Έπιασε λιμάνι ο …άγνωστος Καρντόσο! (ΦΩΤΟ)

Όπως σας γράψαμε από τη Μ. Παρασκευή, τα ΜΜΕ στην Παραγουάη έστελναν στον Ολυμπιακό τον Ομάρ Αλέξις Καρντόσο. Και τελικά δεν ήταν σενάριο, γιατί ο νεαρός αμυντικός είναι στην Ελλάδα!

Ο Καρντόσο ανέβασε χθες στο Facebook φωτογραφίες από το "Καραϊσκάκη" και το Φάληρο μαζί με τη γυναίκα του και τον μάνατζέρ του!

Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε κάποια πληροφόρηση για τον παίκτη, ενώ χθες δεν προπονήθηκε ούτε με την πρώτη ομάδα, ούτε με τους μικρούς.

Το "μυστήριο" με τον πιτσιρικά δεν έχει λυθεί και είναι άγνωστο αν υπόγραψε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, όπως έγραφαν στην Παραγουάη, ή τελικά ήρθε στην Ελλάδα για ...ταξιδάκι αναψυχής!

Θυμίζουμε πώς είχε το δημοσίευμα της Μ. Παρασκευής:

«Ο Ομάρ Αλέξις Γκέρστενκορν Καρντόσο, με γερμανικό διαβατήριο, ο οποίος έπαιζε στις μικρές ομάδες της Ολίμπια (κάτω των 20) και πιο πρόσφατα στην Κομάντερ, στο πρωτάθλημα της Κάπτεν Μέζα, θα ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που τονίζει: «Χαίρομαι που φεύγω, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίξω σε έναν σύλλογο παγκόσμιας κλάσης»!

Το δημοσίευμα θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή και γράφει ότι ο παίκτης, που κοστολογείται στα 3 εκ. ευρώ, θα υπογράψει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

Τώρα ποιος είναι αυτός ο Καρντόσο; Το μόνο που βρήκαμε είναι ότι η ομάδα του ανήκει σε τοπικό πρωτάθλημα της Παραγουάης (!), ότι είναι 19 ετών με ύψος 1,88 μ. και πως είναι αμυντικός. Απίστευτα πράγματα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags