27/04/11 - 11:29

Πρόταση συγχώνευσης για ΑΕΚ!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους, Νίκος Γριμάνης καλεί την «Ένωση» για συγχώνευση, τώρα που υποβιβάστηκε στην Α2.

Πρόταση συγχώνευσης για ΑΕΚ!
58.989views 0shares
TAGS

«Είμαστε Ενωσίτες. Πονάμε την ομάδα. Στενοχωριόμαστε για αυτό που συμβαίνει. Οι πόρτες της ΑΕΚ Άργους είναι όμως ανοιχτές. Η διαβάθμιση του μπάσκετ της Μάνας ΑΕΚ στη Β’ Εθνική ίσως αποδειχθεί λυτρωτική. Εμείς είμαστε διαθέσιμοι, πάντως, αν υπάρχει μία υγιής κατάσταση και εφόσον βεβαίως παραμείνουμε στην Α2 κατηγορία να συνεργαστούμε», είπε ο Γριμάνης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ».

Και πρόσθεσε: «Δεν φοβάμαι τις λέξεις. Το λέω ευθέως. Για συγχώνευση μιλάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εξελιχθεί αυτή η καλή συγκυρία για την μπασκετική ΑΕΚ σε αυτό που λέμε 'ουδέν κακόν αμιγές καλού'. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έπειτα από μια καταστροφή μπορεί να προκύψει κάτι καλό».

Φυσικά, αναγνωρίζει ότι θα χρειαστεί χρόνος και ψάξιμο: «Ξέρω ότι γίνεται. Κι αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, ας περιμένουμε τον εκπρόσωπο του κυρίου Φιλίππου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Θέλω να βοηθήσω. Όπως περιμένω και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βοηθήσουν. Όσο για την έδρα; Υπάρχει και το κλειστό του Λουτρακίου. Θα δούμε!»