Facebook Pixel «Θα γράψουν ιστορία!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 12:04:00

«Θα γράψουν ιστορία!»

«Θα γράψουν ιστορία!»

Συναρπαστικές περιμένει ο Λουίς Φίγκο τις δύο αναμετρήσεις των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων, έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της UEFA:

«Και οι δύο σύλλογοι πηγαίνουν στον πρώτο ημιτελικό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κατά την άποψή μου είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτόν θεωρώ ότι οι δύο μεταξύ τους ημιτελικοί για το Τσάμπιονς Λιγκ θα γραφτούν στην ποδοσφαιρική ιστορία».

Σχολιάζοντας το στυλ της Μπαρτσελόνα, επεσήμανε: «Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Έχει μια σταθερή φιλοσοφία στον τρόπο που αγωνίζεται, όλοι οι ποδοσφαιριστές της έχουν εντυπωσιακό ταλέντο και ξέρουν πώς να παίζουν μαζί».

Όσο για την Ρεάλ, τόνισε: «Αλλά από την άλλ.η υπάρχει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ένας σπουδαίος προπονητής, ικανός να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ακόμα κι αν είναι πιο δυνατός. Οι ομάδες του παίρνουν αποτελέσματα λόγω του τρόπου που τις βάζει να αγωνίζονται και θεωρώ ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τη Ρεάλ. Έχει πάρει πολλές νίκες παίζοντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε είναι πάντα πιθανό να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και αν νικάει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags