Facebook Pixel Κινήσεις παραμονής!
| 2011-04-27 13:05:00

Κινήσεις παραμονής!

Κινήσεις παραμονής!

Η αποκρυπτογράφηση της διάψευσης Φερέιρα και οι κινήσεις που φέρεται να κάνει ο Πορτογάλος δείχνουν παραμονή!
 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χθες μόλις ενημερώθηκε για το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει εκμηστηρευτεί στο περιβάλλον του πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι έγινε έξαλλος. Μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα και τους ανθρώπους του συλλόγου και ζήτησε να ανέβει στο σάιτ της ΠΑΕ η δήλωση διάψευσης στην οποία ουσιαστικά ανέφερε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Από όσα δήλωσε ο Πορτογάλος φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα με την οποία άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο όπως είπε και ο ίδιος έως το 2012. Κοινώς εάν η ομάδα πάει καλά στα πλέι οφ, πετύχει τον στόχο της δεύτερης θέσης και η διοίκηση δεν αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, ο Φερέιρα όλα δείχνουν πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο.

Στις συζητήσεις, άλλωστε, που έχει κάνει με τον Δημήτρη Γόντικα φέρεται να έχει πει πως δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει με μικρό μπάτζετ, αφού είναι κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στο παρελθόν στην Πόρτο και την Μπράγκα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Οι κινήσεις που κάνει, εξάλλου, δείχνουν παραμονή. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός πως σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday έχει πάρει στα χέρια του dvd με παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να τους τσεκάρει κι όταν πέσουν στο τραπέζι τα μεταγραφικά να πει ποιους θέλει στον Παναθηναϊκό και ποιους όχι.

Ο Πορτογάλος ναι μεν είναι απογοητευμένος από τα όσα έχει συναντήσει στην Ελλάδα με διαιτησίες και παράγοντες που δεν θα έπρεπε καν να είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά έχει γεννηθεί μαχητής - νικητής και δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. Θέλει να πετύχει στον Παναθηναϊκό και αυτό θα επιδιώξει...

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags