Facebook Pixel "Ολυμπιακό; Γιατί όχι..."
| 2011-04-27 13:12:00

"Ολυμπιακό; Γιατί όχι..."

"Ολυμπιακό; Γιατί όχι..."

Θετικός ο Σάντσες για μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως δήλωσε θα πρέπει πρώτα οι Πειραιώτες να τα βρουν με την Βαλενσιέν.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Κάρλος Σάντσες στο «ΦΩΣ»:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Το όνομα του Ολυμπιακού το είχα ακούσει για πρώτη φορά τον χειμώνα. Από τον Γενάρη είχε φτάσει στα αφτιά μου αυτή η πληροφορία ότι η συγκεκριμένη ομάδα με παρακολουθεί στενά. Στην παρούσα φάση πάλι το ακούω, αλλά δεν ξέρω αν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Εχω συμβόλαιο με την Βαλενσιέν και όπως καταλαβαίνετε, όποια ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την διοίκηση της Βαλενσιέν. Αν λοιπόν, ο Ολυμπιακός, όντως, ενδιαφέρεται, θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την ομάδα μου».

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ να πω πως ξέρω πάρα πολλά, γιατί δεν παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοί έχουν πει πως το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι τόσο υψηλό, αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα και είναι κάτι το οποίο γνωρίζω, είναι ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες με συνεχή παρουσία στο Champions League. Οπότε γιατί να μην με ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού και να μην θέλω να παίξω στην Ελλάδα;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags