Facebook Pixel Ενωμένοι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!
| 2011-01-05 15:58:00

Ενωμένοι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ενωμένοι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Να και κάτι στο οποίο συμφωνούν και συμπράττουν οι δύο αιώνιοι! Βαρέθηκαν να κάνουν πλάκα στην Α1 και να περιμένουν τους τελικούς για να παίξουν κανένα σοβαρό ματς και παίρνουν τα μέτρα τους!

Οι δυο τους έχουν ασφαλώς πολλά να χωρίσουν και στο μπάσκετ, ωστόσο το σημαντικό για να τα ...χωρίσουν είναι, πρώτον να υπάρχει το άθλημα και δεύτερο να είναι ανταποδοτικό - εμπορικό.

Για το λόγο αυτό έχουν πρωτοστατήσει στην ίδρυση της νέας λίγκας που ετοιμάζεται! Είναι πλέον γεγονός πως οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες το πήραν απόφαση να ξεφύγουν από τα στενά όρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, βγήκαν μπροστά προχωρούν στο επόμενο βήμα και ανοίγουν το δρόμο.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν πάρα πολύ να γίνει αυτό που λέμε και ακούμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή η Μεσογειακή Λίγκα. Έχουν βαρεθεί οι Αγγελόπουλοι και οι Γιαννακόπουλοι να παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα με ανύπαρκτες ομάδες, που δεν έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο για θέρμανση ή τα 200 ευρώ για το ντόπινγκ κοντρόλ. Όλη η χρονιά περνάει δίχως ουσία στην Α1 και όλοι περιμένουν τα πλέι οφ, με συνέπεια να πέφτουν τα διαρκείας και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Γι΄ αυτό και οι δύο ελληνικές ομάδες συνεργάζονται άτυπα και έχουν βγει μπροστά, προσελκύοντας και άλλες ομάδες δυνατές. Όπως η Μακάμπι, η Παρτιζάν, η Φενέρμπαχτσε, η Εφές, με προοπτική να γίνουν ακόμα περισσότερες στο μέλλον. Ήδη οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, πλην των ισπανικών, τείνουν να μαζευτούν σε αυτή τη διοργάνωση και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό ηγούνται της προσπάθειας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags