Facebook Pixel Στη γωνιά ο Άρης για Πανιώνιο
| 2011-04-27 14:56:00

Στη γωνιά ο Άρης για Πανιώνιο

Στη γωνιά ο Άρης για Πανιώνιο

Ο Άρης είναι η ομάδα που περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα με τις φερόμενες ληγμένες φορολογικές ενημερότητες του Πανιωνίου. Και γι’ αυτό ζητά την παρέμβαση της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος; 

Αν ο Πανιώνιος αποδειχθεί ότι έκανε παράνομες μεταγραφές τότε ο Άρης θα κινηθεί να πάρει στα χαρτιά το μεταξύ τους ματς στο δεύτερο γύρο στο "Βικελίδης" για να βγει στα πλέι οφ!

Μάλιστα, αναμένεται να ζητήσει να μην γίνει η κλήρωση των πλέι οφ μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης επί του θέματος...

«Είμαστε η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος με τα μεταγραφικά αποκτήματα. Εμείς περιμένουμε τα στοιχεία. Αν είναι δεδομένο ότι είναι ληγμένες τόσο η φορολογική όσο και η ασφαλιστική η ενημερότητα. Εγώ πιστεύω σήμερα, ότι αύριο θα δούμε άλλες ενημερότητες με άλλες ημερομηνίες.

Αν όχι, υπάρχει αμέλεια που συνιστά όμως αδίκημα από τον Πανιώνιο και πρέπει να μηδενιστεί στα ματς που έπαιξαν οι μεταγραφές. Σε αυτήν τη περίπτωση πρέπει να αλλάξει και η σειρά της βαθμολογίας και να μπει ο Άρης στα πλέι οφ», δήλωσε για να συνεχίσει:

«Σκεφτόμαστε να ζητήσουμε να μην γίνει η κλήρωση των πλέι οφ την Παρασκευή. Αν εντός της ημέρας δεν διαψευστεί το γεγονός, θα το ζητήσουμε. Είναι σαφές όμως ότι εφόσον υπάρξει βεβαιωμένη παράβαση, πρέπει να παρέμβει από μόνη της η Σούπερ Λίγκα. Έχω εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο και πρέπει να επιληφθεί. Έχω εμπιστοσύνη επίσης και στον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότησης κ. Δημητρίου. Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags