27/04/11 - 15:44

"Ποιος Διαμαντίδης; Όλη η ομάδα είναι πονοκέφαλος!"

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο προπονητής της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ενόψει του F4 της Βαρκελώνης. 

"Ποιος Διαμαντίδης; Όλη η ομάδα είναι πονοκέφαλος!"
39.536views 0shares

Nα τι δήλωσε στο site της Ευρωλίγκας:

«Η παρουσία μας στο Final Four είναι από μόνη της κάτι πραγματικά σπουδαίο, με δεδομένο ότι είμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου, με πολλούς καινούριους παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα και σε συνδυασμό με τα αρκετά προβλήματα που είχαμε.

Καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ, κερδίζοντας δυνατότερους και πλουσιότερους αντιπάλους. Πλέον, αν κατακτήσουμε τον τίτλο θα είναι ένα υπέροχο και αξέχαστο κατόρθωμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει την εμπειρία για να κερδίζει τέτοια παιχνίδια.

Ο Διαμαντίδης είναι σίγουρα ο σταρ της ομάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες ικανούς να αλλάξουν τη μορφή ενός παιχνιδιού.

Δεν πονοκεφαλιάζουμε έτσι για το πώς θα σταματήσουμε τον Διαμαντίδη. Ξέρουμε πως πρέπει να μπλοκάρουμε τη λειτουργία όλης της ομάδας.

Απέναντι σε έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Ομπράντοβιτς, θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση. Πρέπει να έχουμε πολλές λύσεις σε τεχνικό επίπεδο, εφόσον θέλουμε να έχουμε τύχη».