Facebook Pixel "Δεν είμαι τουρίστας!"
| 2011-04-28 08:02:00

"Δεν είμαι τουρίστας!"

"Δεν είμαι τουρίστας!"

Ο Μπιάρσμιρ δήλωσε ότι επιστρέφει οριστικά στον Παναθηναϊκό για να γίνει ο ηγέτης του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του:

«Τον Ιούλιο θα επιστρέψω οριστικά. Μου έχει λείψει ο Παναθηναϊκός. Θέλω να συνεχίσω ότι ξεκίνησα. Να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις».

Για το αν νιώθει αδικημένος:

«Ο Τεν Κάτε πίστεψε στο ταλέντο μου. Κάτι που δεν έκανε ο Νιόπλιας. Το ποδόσφαιρο περιλαμβάνει χαρές, λύπες, εύνοιες και αδικίες. Δεν έκλαψα. Περισσότερο πείσμωσα. Νιώθω έτοιμος να συνεισφέρω στον Παναθηναϊκό. Να δικαιώσω όσους πιστεύουν ακόμη σε εμένα».

Για το πώς βλέπει την επιστροφή του:

«Σαν ένα ξεκίνημα. Ακόμη πιο ελπιδοφόρο. Θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα και να ανταπεξέλθω στις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Για το αν είναι «τουρίστας»:

«Εγώ δεν είμαι τουρίστας. Ούτε έρχομαι στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα για τουρισμό. Είμαι ηγέτης. Αγαπάω την ομάδα μου. Τη σκέφτομαι όλο αυτό το διάστημα που απουσίαζα στο εξωτερικό. Θέλω να επιστρέψω. Πιο ώριμος, πιο δυνατός, πιο έμπειρος. Να δώσω στον Παναθηναϊκό αυτά που ξέρω και μπορώ».

Για το τι του έλειψε από την Ελλάδα:

«Οι άνθρωποι. Πιο ζεστοί, πιο φιλόξενοι συγκριτικά με τον λαό της Νορβηγίας. Αναμφίβολα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το πάθος του, οι αντιδράσεις τους στα καλά και στα κακά αποτελέσματα».

Για τους φίλους του στην ομάδα:

«Φυσικά και μου έλειψαν. Μιλάω με τα περισσότερα παιδιά και αναπληρώνω το κενό της απουσίας τους. Περισσότερο από όλους μου έχει λείψει ο Σιμάο. Θα χαρώ πολύ να τον ξαναδώ. Το ίδιο και τον Λέτο. Μου είπαν με ποιον τρόπο χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα και στεναχωρήθηκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags