Facebook Pixel To πλάνο του "Ζαγόρ"
| 2011-04-28 08:12:00

To πλάνο του "Ζαγόρ"

To πλάνο του "Ζαγόρ"

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει επί τάπητος το πλάνο του και πλην ελαχίστων λεπτομερειών ο σχεδιασμός είναι σχεδόν έτοιμος. Οι καταστάσεις είναι δρομολογημένες και όλα κινούνται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου.

Όλα δείχνουν ότι το πλάνο της επόμενης σεζόν έχει σχεδιαστεί από το δίδυμο Ζαγοράκη – Κωνσταντινίδη και έχει δρομολογηθεί. Οι κινήσεις θα είναι συγκεκριμένες και το μόνο που απομένει είναι να κλείσουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος που δεν έχουν αρχίσει οι «ασπρόμαυροι» να κλείνουν παίκτες είναι επειδή ο Κωνσταντινίδης δεν έχει στα χέρια του ακριβή αριθμό σχετικά με το μπάτζετ, και έτσι ο Δικέφαλος αδυνατεί για την ώρα να ολοκληρώσει τις επαφές του. Όμως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι έχουν εντοπιστεί αρκετοί στόχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται να συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον νούμερο ένα υποψήφιο για να αναλάβει χρέη οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, και αν όλα πάνε καλά θα πιάσει δουλειά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή, για να γνωρίζει και εκείνος με τη σειρά του πως θα κινηθεί.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα είναι μειωμένο κατά τρία εκ. ευρώ περίπου, χωρίς να υπολογίζεται ενδεχόμενη πώληση παικτών.

Είτε πρόκειται για παίκτες που δεν αναμένεται να «ζεστάνουν» ιδιαίτερα το ταμείο της ομάδας, είτε πρόκειται για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι ο πλέον εμπορικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ αυτή τη στιγμή, και αν δοθεί θα αλλάξει αισθητά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Επίσης, μετά τα πλέι οφ αναμένεται να γίνουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν και θα αλλάξουν κάποιες συμφωνίες, από τις οποίες ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάποιες απαραίτητες περικοπές που θα μειώσουν το κόστος.

Αξίζει να τονιστεί ότι μετά από όλα αυτά, ο νέος οικονομικός διευθυντής σε συνεργασία με τον Κωνσταντινίδη θα κάνουν τις απαραίτητες μελέτες-κινήσεις ώστε να εξασφαλίσουν από τώρα τις απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ σχετικά με την αδειοδότηση της μεθεπόμενης σεζόν, για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Των φρονίμων τα παιδιά…

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερώσει τον Μπρούνο Τσιρίλο για την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ύψους 200.000 ευρώ, και σήμερα ο Ιταλός θα ενημερώσει για την ημέρα του ραντεβού με τον ατζέντη του για να ολοκληρωθεί το ζήτημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags