Facebook Pixel «Διψάμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-28 11:29:00

«Διψάμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

«Διψάμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Νέιθαν Μπερνς έδωσε την υπόσχεση ότι θα τα δώσουν όλα στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ατρόμητο, προκειμένου η ΑΕΚ να σηκώσει το τρόπαιο.

«Ελπίζουμε πως μετά από εννέα χρόνια η ΑΕΚ θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και εύχομαι να είμαι μεταξύ αυτών που θα γράψουν ιστορία», δήλωσε ο Αυστραλός άσος στην αγγλική έκδοση του «Νέου Κόσμου».

Στη συνέχεια, τόνισε πως θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να αγωνιστεί μπροστά στους παθιασμένους για τη νίκη οπαδούς της ομάδας:

«Γνωρίζουμε τι σημαίνει για τους οπαδούς μας η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μετά από μια χρονιά με πολλά προβλήματα και αρκετές απογοητεύσεις την θέλουμε κι εμείς αυτή τη νίκη με το ίδιο πάθος. Η κατάκτηση του κυπέλλου σημαίνει πολλά για μένα και σε προσωπικό επίπεδο».

Ο Μπερνς θυμήθηκε και τον «μαραθώνιο» τελικό με τον Ολυμπιακό: «Παρακολούθησα πριν δυο χρόνια τον τελικό με τον Ολυμπιακό τον οποίο χάσαμε 16-15 στα πέναλτι και είμαι βέβαιος πως και εκείνη η απογοήτευση τώρα θα είναι έξτρα κίνητρο για μας».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ: «Βοήθησε πολύ την ΑΕΚ αλλά και εμένα προσωπικά. Με πίστεψε, μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μεγάλα παιχνίδια και αυτό βοήθησε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags