Facebook Pixel Μετά από… 2,5 ώρες, Ιωνικός – Τρίκαλα 0-2
| 2011-01-05 18:56:00

Μετά από… 2,5 ώρες, Ιωνικός – Τρίκαλα 0-2

Μετά από… 2,5 ώρες, Ιωνικός – Τρίκαλα 0-2

Στις 3:00 ξεκίνησε το ματς του Ιωνικού με τα Τρίκαλα, αλλά έμελλε να τελειώσει στις… 17:30!

Αιτία ήταν η 40λεπτη διακοπή στο 19` λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων σε ένα ματς που ήταν… κεκλεισμένων των θυρών!

Η ΠΑΕ Ιωνικός δεν σφράγισε τα εισιτήρια λόγω χρεών, το ματς ορίστηκε να γίνει κεκλεισμένων, στα… χαρτιά όμως, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο, δημιουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα να υπάρξει 40λεπτη διακοπή.

Μάλιστα, οι εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας της Κοκκινιάς, κατευθύνθηκαν και προς τα επίσημα, εναντίον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος φυγαδεύτηκε, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η αποχώρηση του Χαραλαμπίδη, εξομάλυνε την κατάσταση και μετά από 40λεπτη διακοπή το παιχνίδι ξανάρχισε, παρουσία οπαδών, με τους Τρικαλινούς να παίρνουν το προβάδισμα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Κόρμπου στο 41’ μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις όταν ο Γιώτας ανέτρεψε τον Βλάχο, ο διαιτητής Κοτσιαύτης τον απέβαλε και καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Ντε Φαρία έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αν και με παίκτη λιγότερο να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Ενόκ στις καθυστερήσεις, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα «γράφοντας» το τελικό 0-2.
 

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags