Facebook Pixel Τέτοιους παίκτες δεν θα ξαναβρεί ο Ολυμπιακός!
| 2011-04-29 08:51:00

Τέτοιους παίκτες δεν θα ξαναβρεί ο Ολυμπιακός!

Τέτοιους παίκτες δεν θα ξαναβρεί ο Ολυμπιακός!

O Κώστας Νικολακόπουλος παρουσιάζει με αριθμούς την προσφορά του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Με αφορμή τη σημερινή παρουσία του Νικοπολίδη στο στούντιο του Σπορ Εφ Εμ νιώθω την ανάγκη, έτσι για να τον τιμήσω κι εγώ λίγο από τούτη τη γωνία, να γράψω δύο λόγια για τον Αντώνη, την κατά την γνώμη μου σπουδαιότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά από το λεγόμενο από εμάς τους Ολυμπιακούς και πρωτάθλημα του Δούρου , το 2004. Σπουδαιότερη γιατί μετά από περίπου μία τετραετία συνεχών προβλημάτων με αλλαγή γκολκίπερ κάθε…τρίμηνο, η ομάδα βρήκε την ησυχία της με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια της για σχεδόν έξι χρόνια!

• Η δική μου άποψη, λοιπόν, είναι μία: ο Αντώνης είναι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που λέμε ότι δεν θα ξαναβρεί ο Ολυμπιακός! Όπως δεν θα βρει ένα Τζόρτζεβιτς και δεν θα βρει κι ένα Γεωργάτο. Αυτοί είναι χαρισματικοί παίκτες, βγαίνουν μια φορά στα τόσα χρόνια και είναι ανώφελο να ψάχνεις να βρεις τους αντιΤζόλε, αντιΓεωργάτο, αντιΝικοπολίδη. Γιατί πολύ απλά δεν θα τους βρεις. Ήταν παίκτες και φοβερά προικισμένοι, αλλά κι είχαν δέσει πολύ με τον Ολυμπιακό.

• Μόνο ένα στοιχείο να σας δώσω για τον Αντώνη, για να καταλάβετε πόσο μεγάλη δουλειά ήταν για τόσα χρόνια κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού: έπαιξε 264 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη! Και σχεδόν στα μισά κράτησε το μηδέν! Στα 127 (ακριβώς τα μισά θα ήταν 132)!!! Ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου είχε 181 συμμετοχές, δεν έφαγε γκολ στα 92 παιχνίδια!!! Στο κύπελλο είχε 29 συμμετοχές και κράτησε το μηδέν στις 14, ενώ στην Ευρώπη σε 54 συμμετοχές, δεν έφαγε γκολ στις 21! Με τα περισσότερα παιχνίδια να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ…

• Που να ξαναβρεθεί για τον Ολυμπιακό τέτοιος γκολκίπερ, να παίζει επί έξι χρόνια μέσο όρο 42 ματς τη σεζόν (!) κι από αυτά τα 42 να κρατάει το μηδέν στα 20!!!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags