Facebook Pixel "Ολυμπιακός για Μπίσεβατς"
| 2011-04-29 10:23:00

"Ολυμπιακός για Μπίσεβατς"

"Ολυμπιακός για Μπίσεβατς"

Στις ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του 27χρονου Σέρβου αμυντικού της Βαλενσιέν, Μίλαν Μπίσεβατς βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκουν οι Γάλλοι στους πιθανούς προορισμούς του 27χρονου Σέρβου αμυντικού της Βαλενσιέν, ενώ όπως τονίζεται η Παρί μοιάζει να είναι (και αυτό το καλοκαίρι) η ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Για την απόκτηση του Μίλαν Μπίσεβατς κινείται η Παρί Σεν Ζερμέν όπως τονίζουν γαλλικά δημοσιεύματα, ενώ τον Σέρβο άσο ήθελε να κάνει δικό της η ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας από το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά η μεταγραφή.

Πλέον, μοιάζει δεδομένο ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Βαλενσιέν, και όπως δηλώνει ο ίδιος τον ενδιαφέρει η προοπτική της Παρί και κάθε ομάδας με φιλοδοξίες και στόχους πρωταγωνιστικούς. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Μπίσεβατς πέραν της Παρί βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού αλλά και της Σάλκε.

Πάντως, το συμβόλαιό του δεν λήγει φέτος, και μια μεταγραφή του θα κόστιζε (ανάλογα βέβαια και με το αν θα μείνει ή όχι κατηγορία η Βαλενσιέν) περί τα 2 με 3 εκατ. ευρω.

Για τον παίκτη αξίζει να τονίσουμε πως αγωνίζεται στο Σαμπιονά την τελευταία 4αετία και είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κατάσκοποι τον έχουν «τσεκάρει» και φέτος σε παιχνίδια της ομάδας του καθώς πέραν αυτού υπάρχει και το δεδομένο ενδιαφέρον για τους συμπαίκτες του, Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό.

Βέβαια, αγωνίζεται σε μία θέση όπου προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυσή του με ελληνικό «αίμα» είτε μιλώντας για τον Παπασταθόπουλο είτε για τον Μόρα, ενώ αν δεν του «βγουν» αυτές οι περιπτώσεις θα στραφεί στην αγορά του εξωτερικού.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags