29/04/11 - 13:02

"Θα κάνω κάτι που θα νιώσω 20χρονος!"

Αυτός δήλωσε ο Νικοπολίδης ερωτηθείς με το τι πρόκειται να ασχοληθεί τώρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Αλλά, δεν μας τι ακριβώς…

"Θα κάνω κάτι που θα νιώσω 20χρονος!"
20.363views 0shares

«Να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι δύσκολο. Θα βρω κάτι, έχω κάτι στο μυαλό μου, να κάνω και να νιώσω πάλι 20χρονος. Η προπονητική με απασχολεί, έχω δρομολογήσει κάποια πράγματα. Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ και μετά θα δουλέψω πάνω σε αυτό», είπε ο Νικοπολίδης στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της 30ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, είπε:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν σαν μια τιμητική ψήφος του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Αυτό αποδεικνύει ότι ο φίλαθλος κόσμος ξέρει να σέβεται και να τιμά, ανεξάρτητα με το ποια φανέλα έχει φορέσει ένας ποδοσφαιριστής».

Για την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Η πιο όμορφη ήταν η σεζόν 2004-05. Την περίοδο εκείνη πήρα το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ενώ ήρθε και η κατάκτηση του Euro και πιστεύω ότι να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό και ήταν απάντηση σε όσους έλεγαν πράγματα για την καριέρα μου».

Ερωτηθείς για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, απάντησε: «Ήταν όταν πήγα στου Ρέντη για πρώτη φορά. Είχα μεγαλώσει και ζήσει με τον Ολυμπιακό να είναι ο βασικός αντίπαλος και όταν ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου προπόνηση, κατέβηκα το ποτάμι και ήμουν σαν χαμένος».

Για τα παιδιά και τον αθλητισμό, υπογράμμισε: «Φυσικά και τα προτρέπω να ασχοληθούν. Όχι μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά και με το μπάσκετ και όλα τα άλλα αθλήματα. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος να γυμνάζεσαι και να εκτονώνεσαι».