Facebook Pixel Προς τα πού πέφτει η Λάρισα πρόεδρε;
| 2011-04-29 13:38:00

Προς τα πού πέφτει η Λάρισα πρόεδρε;

Προς τα πού πέφτει η Λάρισα πρόεδρε;

Το δικό του αγώνα έχει αρχίσει εδώ και ο Πηλαδάκης για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα κάποιες από τις καταγγελίες που έχει κάνει αρχίζουν σιγά σιγά και βγαίνουν στη δημοσιότητα με περισσότερα στοιχεία.

Με αυτή τη δράση του προέδρου της Λάρισας, δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος. Τις τελευταίες ημέρες όμως, εκεί στον κάμπο, Πηλαδάκη ψάχνουν και Πηλαδάκη δε βρίσκουν πουθενά. Από το κινητό και τα ραδιόφωνα επικοινωνεί ο πρόεδρος με τους Λαρισαίους.

Γιατί άραγε; Γιατί δεν εμφανίζεται στην πόλη να κηρύξει από εκεί τον ανένδοτο; Οι δουλειές του είναι πολλές και λογικό να τον κρατούν απασχολημένο. Ελα όμως που υπάρχουν και οι κακές γλώσσες. Αυτές που αναφέρουν ότι ο Πηλαδάκης έχει εξαφανιστεί από .Λάρισας γης, επειδή εδώ και κάποιες τον περιμένει ο Μετίν.

Οι ίδιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Πηλαδάκης του οφείλει ένα ποσό κάτι σαν 475 χιλιάρικα και από τότε που ο Μετίν αποφάσισε να έρθει να τα διεκδικήσει στη Λάρισα, ο Πηλαδάκης δεν έχει ξαναπατήσει στον τόπο.

Καλή είναι η κάθαρση πρόεδρε, αλλά (αν φυσικά ισχύουν οι .φήμες) καλό θα ήταν να κοιτάξουμε πρώτα τι γίνεται στο δικό μας σπίτι και μετά να κατηγορούμε το τσαρδί του διπλανού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags