Facebook Pixel «Το ‘χει για προπονητής ο Νικοπολίδης!»
| 2011-04-29 15:13:00

«Το ‘χει για προπονητής ο Νικοπολίδης!»

«Το ‘χει για προπονητής ο Νικοπολίδης!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντώνη Νικοπολίδη ο Άγγελος Μπασινάς «Έχουμε περάσει πάρα πολλά, χαρές και λύπες…», δήλωσε.

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Χαρές και λύπες που δύσκολα μπορεί να τα καταλάβει ο κόσμος. Αν δεις την καριέρα του αλλά και τι άνθρωπος είναι έξω καταλαβαίνεις. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό στην προσωπική του ζωή και από αυτό ο καθένας αντιλαμβάνεται…», είπε αρχικά στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και πρόσθεσε:

«Ο Αντώνης άντεξε να κάνει ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του, κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Στην Εθνική αυτό που ζήσαμε δεν το ξεχνάμε ποτέ. Ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια, ακόμη και στον προπονητή είναι χρήσιμος. Όταν έφυγε από την ομάδα δεν μιλάγαμε μία εβδομάδα πριν το ματς και μία μετά από αυτό. Είναι κακό πράγμα η καχυποψία».

Στο τέλος, υποστήριξε: «Δεν ξέρω ποιο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θα κοιτάξω μήπως παίξω ένα-δύο χρόνια στο εξωτερικό και εάν αυτό δεν συμβεί, θα σκεφτώ διαφορετικά. Ο Αντώνης το έχει για προπονητής, εγώ όχι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags