30/04/11 - 07:35

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο 30 Απριλίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
23.449views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς – νοτιοανατολικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι.