Facebook Pixel "Χιμένεθ φεύγει, Ατσόρι έρχεται!"
| 2011-04-30 08:00:00

"Χιμένεθ φεύγει, Ατσόρι έρχεται!"

"Χιμένεθ φεύγει, Ατσόρι έρχεται!"

Την ώρα που η ΑΕΚ δίνει σήμερα των υπέρ πάντων αγώνα, οι Ιταλοί το βγάλανε το σενάριό (;) τους. Γράφουν ότι ο τεχνικός της Ρετζίνα, Τζιανλούκα Ατσόρι, θα αντικαταστήσει τον Χιμένεθ!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "datasport.it" με τίτλο "αποκλειστικό: η ΑΕΚ εξετάζει Ατσόρι" αναφέρει αρχικά ότι ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος με τη Ρετζίνα στη Serie B (σχεδόν έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ ανόδου στο Καμπιονάτο), στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας δεν τα βρήκε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εν συνεχεία τονίζεται ότι μετά το εγχώριο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ατσόρι από τις Τζένοα και Παλέρμο κυκλοφόρησε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Σε αυτό το σημείο του δημοσιεύματος τονίζεται, μάλιστα, ότι:

"Ο ελληνικός σύλλογος που θα απολύσει σχεδόν σίγουρα στο τέλος της σεζόν τον Χιμένεθ, έστειλε άνθρωπό του να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Τορίνο (1-1), ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όταν είδε σε βίντεο τη νίκη (1-0) επί της Νοβάρα (σ.σ. και τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα πλέι οφ)".

Στο τέλος αναφέρεται ότι ο Ιταλός τεχνικός αρέσει στην ΑΕΚ και δεν θα είναι έκπληξη αν έρθει επίσημη πρόταση.

Εξάλλου, όπως έχει ενημερώσει ο "σκύλος", ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται το δημοσίευμα των Ιταλών να έχει μια βάση στο πλαίσιο της πιθανής έρευνας που έχει αρχίσει για τον αντικαταστάτη του Ισπανού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags