Facebook Pixel "Δεν γυρίζει ο Κριστιάνο"
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-30 09:53:00

"Δεν γυρίζει ο Κριστιάνο"

"Δεν γυρίζει ο Κριστιάνο"

Κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέκλεισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ερωτηθείς για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει το σενάριο της επανένταξης του Πορτογάλου άσου στο αγγλικό «στρατόπεδο», εμφανίστηκε απαισιόδοξος.

Ο Ρονάλντο, αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι του 2009 για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 80 εκατ. λιρών! Η ζωή του στη «βασίλισσα», όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι ιδανική και αυτή τη στιγμή, σκέφτεται πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι αποκλειστικά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος βρέθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα την περασμένη Τετάρτη, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο «el clasico» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Ρονάλντο. Πέρασε πολύ καλά μαζί μας στο Μάντσεστερ, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έναν εξαιρετικό σύλλογο και δεν νομίζω να θέλει να φύγει», είπε ο Σκοτσέζος προπονητής της Γιουνάιτεντ, σε σχετική ερώτηση για τον Πορτογάλο αστέρα.

Το πιο πιθανό σενάριο, θέλει τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τους «κόκκινους διαβόλους» στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την 28η Μαΐου, έπειτα από τα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα των αναμετρήσεών τους για τη φάση των «4».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags