Facebook Pixel Έρχεται βαριά "καμπάνα" για Μουρίνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-30 14:24:00

Έρχεται βαριά "καμπάνα" για Μουρίνιο!

Έρχεται βαριά "καμπάνα" για Μουρίνιο!

Την αποκάλυψη ότι η UEFA θα τιμωρήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό από τους πάγκους, έκανε η μαδριλένικη "As".
 

Η εκτελεστική και πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει στις 6 Μάη και θα ανακοινώσει την ίδια ημέρα τις ποινές για όσους συμμετείχαν στα "κακώς κείμενα" του Μπερναμπέου, ωστόσο η εφημερίδα που πρόσκειται στην "βασίλισσα" δημοσιοποίησε το Σάββατο την εκτίμησή της αναφορικά με την "καμπάνα" που θα επιβληθεί στον Μουρίνιο.

Αυτή θα είναι τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό από τους πάγκους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την απόφαση να βασίζεται στο άρθρο 5 της UEFA (2η και 4η παράγραφος) που αφορά το πειθαρχικό Δίκαιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μουρίνιο θα τιμωρηθεί με: μία αγωνιστική για την αποβολή του στο "Μπερναμπέου" (θα την εκτίσει την Τρίτη στο "Καμπ Νόου"), μία ακόμα για το επεισόδιο με τις σκόπιμες κίτρινες κάρτες των Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο κόντρα στον Άγιαξ, η τρίτη για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα και η τέταρτη για την επαναλαμβανόμενη κριτική του προς τους διαιτητές.

Πηγή: sport24
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags