30/04/11 - 15:13

Για γέλια και για κλάματα…

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει την παρωδία και την ξεφτίλα με το νέο «μοίρασμα» των πρακτικών.

Για γέλια και για κλάματα…
39.162views 0shares

Εντελώς «τρύπιος»

Πάλι τα ίδια. Λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση ενός ΔΣ τα πρακτικά του βγήκαν ξανά στη φόρα. Με το νι και με το σίγμα. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα, για τον ορισμό του πόσο «τρύπια» μπορεί να είναι μια ομάδα. Κι όλα αυτά σχεδόν για το τίποτα. Για ένα θέμα ουσιαστικά της πλάκας αφού μετά την πρώτη ή τη δεύτερη φορά έπαψε να έχει και αξία και τα διαβάζεις έτσι «μηχανικά» για να περνάς την ώρα σου. Ούτε καν «πρώτο θέμα» δεν γίνονται, διότι απλούστατα δεν λένε και κάτι. Λάθος;

Όλα γνωστά

Εκτός κι αν νομίζει κανείς ότι μάθαμε τίποτα καινούργιο από τη νέα αυτή δημοσιοποίηση. Ότι μπορεί κάποιοι να φύγουν, ίσως και ο Σισέ; Μα γνωστό δεν ήταν; Μέχρι και ο ίδιος δεν το είχε πει; Μα δεν καταλαβαίνει αυτός ο ανόητος που το κάνει πως τα «χοντρά» είχαν ήδη βγει; Απλά βγήκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ετσι, για να νομίζει ο αναγνώστης ότι νοερά γίνεται… μέλος του συμβουλίου και ότι συμμετέχει σε αυτό. Για τέτοιο καραγκιοζιλίκι μιλάμε.

Καλά κάνουν

Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην έχουμε και τίποτα παρεξηγήσεις. Καλά κάνουν και οι εφημερίδες και τα σάιτ που τα βάζουν από τη στιγμή που έχουν τσεκάρει πως είναι τα original. Αυτό έλειπε δηλαδή, να φταίνε οι δημοσιογράφοι επειδή δημοσιεύουν αυτά που τους στέλνει το Χ ή Ψ γελοίο υποκείμενο. Στο κάτω – κάτω δεν τα ζήτησαν. Από το πουθενά σκάνε στα γραφεία, σε έναν άσπρο ανώνυμο φάκελο. Ετσι γίνεται η δουλειά, για όσους δεν γνωρίζουν. Αλλωστε και στα δικά μας χέρια όταν έφτασαν κανονικά και με το νόμο μπήκανε.

Χτενισμένα

Και βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμη. Τα πρακτικά που βλέπετε έχουν μεν μπόλικο «υλικό» καθώς είναι αρκετά αναλυτικά, απουσιάζουν όμως τα «πιπεράτα». Ο άνθρωπος που τα κρατάει έχει ενημερωθεί να μην περνάνε τα πολύ χοντρά, για ευνόητους λόγους. Πάλι καλά λέμε εμείς. Διότι αν έβγαιναν στον απόλυτο βαθμό κάποιοι θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν.

Ποτέ δεν ξέρεις

Για το ποιος μπορεί να τα δίνει μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος και ποτέ δεν θα είναι σίγουρος. Αλλωστε, τις περισσότερες φορές τα πρακτικά έχουν φτάσει σε πάρα πολλά χέρια, οπότε είναι δύσκολο να εστιάσεις κάπου. Για τα τελευταία πάντως έχω μάθει ότι ελάχιστοι ήταν αυτοί που τα είχαν. Ίσως αυτό βοηθήσει στην… ΕΔΕ, να βρεθεί επιτέλους ο ένοχος και να σταματήσει το καραγκιοζιλίκι.

Υποχρέωση των μετόχων

Το παραπάνω είναι άλλωστε και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των μετόχων. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα αυτές τις μέρες για να ασχοληθούν, όμως συνήθως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Και τα «μέτωπα» πρέπει να κλείνουν.

Παραγγελιά!

Α έγινε και η κλήρωση για τους αγώνες των πλέι οφ. Όπως τα περιμέναμε τα πράγματα. Ζόρικα από την αρχή, λες και την είχαν κάνει… παραγγελιά. Μέχρι και στην τρίτη αγωνιστική έβαλαν «χέρι». Βρήκαν τρόπο να μην πάνε οι οργανωμένοι στον Βόλο καθώς έβαλαν το ματς την ίδια μέρα με τον τελικό του μπάσκετ με τον Ολυμπιακό. Τυχαίο; Ε όχι δα…

Και πάλι «αφεντικό» είσαι

Φυσικά όλα αυτά τα ξέρατε και τα ξέραμε. Και φαντάζομαι πως τα ξέρουν και οι παίκτες. Παρά τις απουσίες και την κακή ψυχολογία τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζεις μέσα στην Τούμπα και τελειώνει το παραμύθι. Ότι και να σου κάνουν μετά θα είναι αργά. Γι’ αυτό και τα έδωσαν ΟΛΑ στο ξεκίνημα, μπας και ακυρώσουν το +3.

Πηγή: leoforos.gr