Facebook Pixel Περίπατος και περιμένει για 4άδα!
Άλλα Σπορ
| 2011-04-30 16:49:00

Περίπατος και περιμένει για 4άδα!

Περίπατος και περιμένει για 4άδα!

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΝΕΠ με 24-5 και περιμένει το αποτέλεσμα της Χίου για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την 4η θέση.

Οι «πράσινοι» γνώριζαν πως εξαιτίας της αποχής από τις προπονήσεις ίσως να μην έχουν τη διάρκεια των άλλων αγώνων με αποτέλεσμα να μπουν δυνατά στον αγώνα και να πάρουν από την πρώτη κιόλας επίθεση το προβάδισμα. Η ΝΕΠ δεν έδειξε ικανή να σταματήσει τους παίκτες του «τριφυλλιού» με το 1ο οκτάλεπτο να λήγει 4-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και τρέχοντας στο ανοικτό γήπεδο αύξησε την διαφορά στο +12, 14-2 που ήταν και το σκορ του 2ου οκταλέπτου.

Ο νικητής είχε κριθεί ήδη από το προηγούμενο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα το 3ο να είναι μία ευκαιρία για τον Φάνη Κουντουδιό και τους παίκτες του να δοκιμάσουν κάποια πράγματα για τη συνέχεια. Στο 3ο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 γρήγορα γκολ και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αφού για τους «πράσινους» αγωνίστηκαν παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής με το σκορ του οκταλέπτου να λήγει με 18-2. Το 4ο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό σκορ να είναι 24-5 για τους «πράσινους».
Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό που σίγουρα θα χαροποίησε και τον Νίκο Πλυτά, χάρη στον οποίο οι παίκτες του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να κατέβουν σήμερα στο παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 10-1,8-0, 6-3

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags