Facebook Pixel Έβαλε στην κούπα και ...Καφέ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-30 22:22:00

Έβαλε στην κούπα και ...Καφέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβαλε στην κούπα και ...Καφέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 3-0 η ΑΕΚ με γκολ του Καφέ στο 86΄. Ο Λύμπε (από θέση οφσάιντ) το 1-0 στο στο 28΄, ο Μπάχα το 2-0 στο 78΄ και η Ένωση έτοιμη να σηκώσει την πρώτη της κούπα από το 2002!

91΄ Τέλος στο ματς.

89΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Κάκος έδειξε εννιά λεπτά καθυστερήσεις!

86΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Καφέ 3-0! Ο Λαγός έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ελληνας άσος με ωραίο πλασέ δίνει τέλος στον τελικό! Τον κυνηγούσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν μαζί του!

84΄ Δύο οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο (!) με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το ματς. Νωρίτερα, πάντως, μετά το γκολ του Μπάχα περίπου 50 οπαδοί της "Ένωσης" πανηγύρισαν μαζί του στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, όπως ακριβώς έγινε και μετά το γκολ του Λυμπερόπουλου...

82΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Σαρμιέντο στη θέση του Ολιβέιρα.

80΄ Μεγάλη ευκαιρία του Μπάχα να τελειώσει το ματς, αλλά η μπάλα μετά το πλασέ του πέρασε άουτ.

78΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ από τον Μπάχα (2-1)! Ο Λαγός κάνει τη σέντρα από αριστερά, με τον Λυμπερόπουλο να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλία, τον Καφέ να χάνει το πλασέ και την μπάλα να στρώνεται, τελικά, στον Μαροκινό. Ο τελευταίος με ωραίο πλασέ κάνει το 0-2 και δίνει προβάδισμα... τίτλου στην ομάδα του. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μπάχα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

70΄ Αλλαγή για την ΑΕΚ: ο Καφές στη θέση του Μπλάνκο.

68΄ Ο Ατρόμητος είναι ανεβασμένος στα τελευταία λεπτά του δεύτερου μέρους και κερδίζει συνεχώς χώρο μέσα στο γήπεδο.

66΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο: ο Μπρίτο παίρνει τη θέση του Σαγκανόφσκι.

64΄ Αγκωνία του Ντιόπ στον Σφακιανάκη, ο Κάκος τιμώρησε τον Σενεγαλέζο χαφ με κίτρινη κάρτα.

60΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Τάτο, καθώς έκανε κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή, το σουτ του με το δεξί όμως προσέκρουσε πάνω στο πόδι του Μανωλά, που με αυτοθυσία βοήθησε να αποφύγει η ομάδα του το γκολ.

57΄ Διπλή ευκαιρία για τον Δέλλα να "καθαρίσει" τον τελικό, καθώς την κεφαλιά του μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Ιτάνζ με τη βοήθεια του δοκαριού. Ενώ, στη συνέχεια της φάσης, ο πεπειραμένος αμυντικός βρέθηκε σε πλάγια θέση με τη μπάλα στα πόδια, το δυνατό σουτ του όμως χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Ατρόμητου!


 

53΄ Κοντά στο γκολ ο Ατρόμητος, αλλά η κεφαλιά του Μπαζίνσκι πήγε πάνω από τα δοκάρια του Σάχα. Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τον Ατρόμητο, ο Μπαζίνσκι πετάχτηκε μέσα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά η "καρφωτή" κεφαλιά του πέρασε έξω.

48΄ Διακοπή λίγων λεπτών από τον Κάκο, λόγω του ότι από τα καπνογόνα δεν υπάρχει καλή ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ξανάρχισε άμεσα.

48΄ Ευκαιρία στην... ομίχλη! Ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αναστασάκος πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Σάχα δεν ανησυχεί και αφήνει την μπάλα να περάσει έξω.

46΄ Έναρξη δεύτερου μέρους (21.40)

45+2 Λήξη ημιχρόνου (21.20). Κακό το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου. Λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, με τους ανθρώπους του Ατρόμητου να διαμαρτύρονται για το γκολ του Λυμπερόπουλου που χωρίζει τις δύο ομάδες, καθώς ο πεπειραμένος φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

43΄ Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα για σκληρό μαρκάρισμα.

40΄ Ο Μπλάνκο πέφτει μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, ανάμεσα σε δύο παίκτες του αντιπάλου. Ο Κάκος λέει "παίζεται", ο Αργεντινός είχε κάνει κοντρόλ με το χέρι στην αρχή της φάσης.

37΄ Διαγώνιο σουτ του Μπάχα από δεξιά, όπως επιτίθεται η ΑΕΚ, μέσα από την περιοχή, ο Ιτάνζ όμως διώχνει τη μπάλα με τα πόδια. Η "Ένωση" έχει ανεβάσει την απόδοσή της τα τελευταία λεπτά.

33΄ Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Μπάχα να μπαίνει στη θέση του Σκόκο, που είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Ο Αργεντινός ήθελε πολύ να συνεχίσει στο ματς, για αυτό και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του έβαλε τα κλάματα!

29΄ Κίτρινη κάρτα στον "Λύμπε" για τον πανηγυρισμό μετά το γκολ που πέτυχε.

28΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος (0-1)! Ο πεπειραμένος φορ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σκόραρε με "καρφωτή" κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σκόκο, αν και ο Μεσσήνιος άσος ήταν σε θέση οφσάιντ. Μετά την επίτευξη του γκολ, δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ (!) και πανηγύρισαν το γκολ μαζί με τον "Λύμπε" και τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ.

27΄ Σουτ του Λυμπερόπουλου έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, η μπάλα όμως πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Ιτάνζ.

26΄ Κίτρινη κάρτα στους Σκόνδρα και Μάκο.

26΄ Η πρώτη φάση που δημιούργησε η ΑΕΚ μπροστά από την εστία του Ιτάνζ, με τον Γεωργέα να βγάζει τη σέντρα από δεξιά, αλλά τους παίκτες του Ατρόμητου να διώχνουν με υπερένταση.

23΄ Κίνηση του Καμαρά από δεξία όπως επιτίθεται ο Ατρόμητος, βγάζει τη σέντρα μέσα στην περιοχή που βρίσκονται συμπαίκτες του, χωρίς ωστόσο να γίνουν επικύνδυνοι.

15΄ Δεν πατάνε καθόλου περιοχή οι δύο ομάδες. Μετά το 10΄ η ΑΕΚ έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι.

8΄ Νευρικό το ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι στιγμής.

Έναρξη (20.34)

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρα, Νάστο, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Τάτος Σαγκανόφσκι, Καμαρά και Αναστασάκο.

ΑΕΚ: Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Γεωργέας, Σκόκο και Λυμπερόπουλος.

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς φίλοι της ΑΕΚ κινήθηκαν απειλητικά προς τους φίλους του Ατρόμητου, χωρίς ωστόσο να πάρουν έκταση τα επεισόδια.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν πάρει τις θέσεις τους και υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 40 χιλ. καθώς μετά από τα αναμενόμενα «ντου», αρκετοί… τσαμπατζήδες έχουν μπει στο γήπεδο.

Σιγά-σιγά συγκεντρώνονται και οι φίλοι του Ατρόμητου, καθώς υπήρξε καθυστέρηση λόγω των μέτρων ασφαλείας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags