Facebook Pixel "Τέτοιο Κύπελλο τους το χαρίζουμε"
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 12:22:00

"Τέτοιο Κύπελλο τους το χαρίζουμε"

"Τέτοιο Κύπελλο τους το χαρίζουμε"

Ακόμα και 12 ώρες μετά τη λήξη του τελικού-παρωδία, ο Γιώργος Σπανός δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει 100% τι είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας, με καθαρό μυαλό πια, στο Contra.gr, ο διοικητικός ηγέτης του Ατρομήτου ήταν χειμαρρώδης: « Αυτός δεν ήταν τελικός, ήταν η σφαγή των αμνών. Πήγαμε στο ΟΑΚΑ σαν πρόβατα επί σφαγή. Τι να πούμε; Για τη διαιτητική τριάδα, για τη διοργάνωση του αγώνα; Νομίζαμε ότι ήμασταν σε ρωμαϊκή αρένα. Οποιος ήθελε, έμπαινε μέσα και ξαναέβγαινε σαν κύριος. Η ΕΠΟ έχει μεγάλη ευθύνη για ότι έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Κάκος από την πλευρά του ήθελε να διακόψει το ματς.

Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Σπανός συνέχισε: «Είπαμε να φέρουμε μία φορά την οικογένειά μας στο γήπεδο και το μετανιώσαμε. Τα παιδιά μου έκλαιγαν στην εξέδρα. Δεν υπήρχε ο παραμικρός σεβασμός στον Ατρόμητο. Όλα έγιναν στα μέτρα της ΑΕΚ. Ακόμα και η εταιρία σεκιούριτι έπαιρνε εντολές από παράγοντες της ΑΕΚ. Τι να πούμε τώρα;

«Εγώ είπα στον Κάκο να σφυρίξει τη λήξη. Του είπα ότι δεν μπορεί να παιχθεί πλέον ποδόσφαιρο. Λήξ’το του είπα γιατί αρκετά έχουμε ξεφτιλιστεί ως ποδόσφαιρο. Μέχρι και τους πάγκους ξήλωσαν. Ντροπή και πάλι ντροπή».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κατέληξε: «Τέτοιον τίτλο να τον χαίρονται. Εμείς τους τον χαρίζουμε. Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μέχρι και ο Κάκος χτυπήθηκε από τους εισβολείς και το έγραψε στο φύλλο αγώνα. Επαναλαμβάνω, τέτοιο Κύπελλο τους το χαρίζουμε».

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags