Facebook Pixel Χούλιγκανς ζήστε τον μύθο σας
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 12:53:00

Χούλιγκανς ζήστε τον μύθο σας

Χούλιγκανς ζήστε τον μύθο σας

Ο Κώστας Καίσαρης ρίχνει την ιδέα για τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ: Όλα τα ντέρμπι του εξωτερικού και οι χούλιγκανς μαζί, να έρχονται στην Ελλάδα. Θα ζήσουν ένα πραγματικό μύθο

Κάποια μέρη στον κόσμο διακρίνονται για την ελευθεριότητα τους. Σε συγκεκριμένες δραστηριότητες δηλαδή, που οπουδήποτε αλλού, είτε αποτελούν σοβαρό ποινικό αδίκημα, είτε απλά δεν επιτρέπονται.

Στην Ολλανδία υπάρχουν τα περίφημα κόφι σοπ. Το χασίσι, είναι ελεύθερο κι οι μερακλήδες, μπορούνε να πίνουνε τα τσιγάρα τους, χωρίς να έχουν την έννοια του πολιτσμάνου. Οι νήσοι Κέιμαν αποτελούν το φορολογικό παράδεισο. ο καθένας μπορεί να μεταφέρει λεφτά, και να τα διακινεί, χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μπανγκόγκ, είναι ο παράδεισος των παιδοφίλων. Οι ανά την ανά την Ευρώπη κωλομπαράδες, ταξιδεύουν για να βρουν αγοράκι, μέχρι και προσχολικής ηλικίας, μάλιστα σε τιμές ιδιαίτερα φτηνές.

Η Μπανγκόγκ, είναι ο παράδεισος των παιδοφίλων. Οι ανά την ανά την Ευρώπη κωλομπαράδες, ταξιδεύουν για να βρουν αγοράκι, μέχρι και προσχολικής ηλικίας, μάλιστα σε τιμές ιδιαίτερα φτηνές. Η Μύκονος είναι ο παράδεισος των γκέι. Μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους χέρι-χέρι, χωρίς να τους ενοχλούν, αδιάκριτα βλέμματα, ή, να τους σχολιάζουν. Έχουν τα δικά τους ρεστοράν, μπαρ, κλαμπ και τις δικές τους παραλίες.

Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης και λαμπρό για την Ελλάδα. Ειδικότερα αυτή την εποχή, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και στενάζει κάτω από την μπότα, του Δέλτα Νι Ταυ. Το σχόλιο του Γιώργου Δώνη, μετά τον τελικό, ότι η Ελλάδα γενικότερα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα είναι μπουρδέλο, όχι μόνο επιβεβαιώνει το αυτονόητο, αλλά αποτελεί και μια τεράστια ευκαιρία. Αφού λοιπόν, έχουμε αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα από όλες τις χώρες της Ευρώπης, ενταγμένες στην Ε.Ε. και μη, γιατί να μην το αξιοποιήσουμε; Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση.

Αφού, θα παραμείνει ως έχει, οφείλουμε σαν χώρα, να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Πέρα από το ποδόσφαιρο, Γερουλάνος και Νικητιάδης, είναι υπεύθυνοι και για τον τουρισμό. Αντί να λένε λοιπόν μαλακίες για τη βία στα γήπεδα, να δουν το θέμα σοβαρά και υπεύθυνα.

Γερουλάνος και Νικητιάδης είναι υπεύθυνοι και για τον Τουρισμό

Στην αρμοδιότητά τους, ανήκει ο ΕΟΤ. Όπως λοιπόν, η Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αξιοποιήσει δημόσια περιουσία, να κάνει το ίδιο και για τη βία στα γήπεδα. Να γίνει παγκόσμια καμπάνια, για την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία: Όπως η Ολλανδία φιλοξενεί τους χασικλίδες, η Ταϋλάνδη τους κωλομπαράδες, η Ελλάδα να φιλοξενεί τους χούλιγκανς. Θέλουν οι Σέρβοι να αποφύγουν πρόβλημα με τα παιχνίδια Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν; Να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ, στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στενάζουν οι οπαδοί της Μίλγουολ, κάτω από την επιτήρηση της Σκότλαντ Γιαρντ; Να μεταφερθεί η έδρα της, από το Λονδίνο, στην Αθήνα. Υπάρχει έξαρση επεισοδίων στην Αίγυπτο; Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος, να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη. Μην βάλει τις φωνές, ο Ψωμιάδης, για το κράτος των Αθηνών, που μονοπωλεί όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Έχει κουραστεί η Τουριστική Αστυνομία, με τους οπαδούς, της Φενέρ, της Γαλατά, της Μπεσικτάς; Ο ίδιος ο πρωθυπουργός να πάρει την τηλέφωνο τον φίλο του, τον Ερντογάν, και να του πει, ότι όλα τα ελληνικά γήπεδα είναι στη διάθεση, των γειτόνων μας. Είναι χαρμάνηδες οι Ολλανδοί χούλιγκανς, επειδή η αστυνομία τους έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Κανένα πρόβλημα. Η Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, τους περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, να γίνουν διαφημιστικές καταχωρήσεις, σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες και σποτ στα τηλεοπτικά κανάλια. Με το καπνογόνο στην Τούμπα, να πέφτει πάνω στο Σάχα. Τους Ολυμπιακούς να κάνουν ντου στο "Καραϊσκάκης". Τους Αεκτζήδες να κάνουν λαμπόγυαλο το ΟΑΚΑ στον Τελικό, να δέρνουν τους παίκτες του Ατρόμητου και να ρίχνουν φωτοβολίδες, στις γυναίκες και τα παιδιά τους. Τους Παναθηναϊκούς, να κυνηγάνε τους ποδοσφαιριστές τους, μετά το ματς με τον Βόλο.

Κι ο Αλέξης Κωστάλας να σπικάρει σε άπταιστα εγγλέζικα: "Κανένα απ' αυτά τα μας δεν διεκόπη. Όλα τέλειωσαν κανονικά. Θέλετε να κάνετε τα ίδια χωρίς κανένας να σας ενοχλήσει; Θέλετε να κάνετε ακόμα χειρότερα, χωρίς κανένας να διανοηθεί να σας συλλάβει; Ελάτε στην Ελλάδα και ζήστε το μύθο".

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags